⚽ SL 23/24 H:9 | Galatasaray 2-1 Beşiktaş | MS | 21 Ekim

2.yarıda sanki 10 kişi bizmişiz gibi bir durum vardı, bu kadar saçma sapan oynamayı nasıl beceriyoruz anlaşılır gibi değil. Bu takımın maçları kazanıyor olması artık bana tesadüf gibi gelmeye başladı, hep aynı saçma gidişat oluşuyor maç içinde ama şansımıza aleyhimize dönmedi şimdiye kadar. Ne zaman güven veren bir takım olacağız merakla bekliyorum. Icardi şu ana kadar camiayı kurtaran yegane kişi, pamuklara sarıp sarmalanması lazım. O olmasa şu an ne Okan vardı ne de yönetim, bunu kabul etmek gerek.

Chamberlain daha erken girse ne olacaktı acaba
hiç bi bk olmazdı. Taştaş geçtik ezdik geçtik. Hafta içi Bayern maçı var, o şikecilerin ne maçı var tabiki eşşek gibi koşcaklar. Şerefsizim ciddiye almadı bizimkiler. Şamp ligi maçı olmasaydı hafta içi bu maç en az 4 fark olurdu.

Bu arada toreyranin posyona disarda dedim de psyon devami icerde bitiyor diziyle mudahale ediyor haci

1697913047654.webp

itfbjk taraftarı yine kol kola sosyal medyada
ağlayın ula :asd:

Ulan İcardi bir oynamasa sanki herşey berbat olacakmış gibi hissiyat olusuyor.

Aşırı laubali bir oyun vardı sahada, bu şımarıklık hoş değildi. Rakip kötü bir takımdı o sayede kazandık. Umarım akıllar Bayern maçında olduğu için böyle oynanmıştır da o maçta iyi futbol oynanır.

bayern yüzünden maça asılmadı bile takım buna rağmen harika istatistikler var

aferin

Bu gevşeklikte veya temposuzlukta oynarsak ve farkı artıracak ataklarda böyle beceriksiz davranırsak (sadece son vuruş değil) FB derbileri çok zor geçer bu sene...

iyimiydi

rakip kırmızı görünce kaan veya torreirayı cıkarıp daha ofansif birini alırdım okan hoca biraz degisik düsünüyor
Kaaanla torreira iyi değildi bu maç ama kimse iyi değildi ki. Boey bile kötü oynadi bence. Hele yenilen golde hatali

Angelino mimlendi artik. Sola uzun top oynayan her takim oyle ya da boyle gol atiyor. Adam sol bek degil sanki ilerde takiliyor kafasina gore.
İlk geldiğinden beri aynı hoca ikna edemiyor ileriye çıkma diye.Her ileri çıktığı bize pozisyon.İleri çıkıyor oradada birşey yapamıyor.Ne gerek var ileriye çıkmasının.

Geri
Üst Alt