⚽ SL 23/24 H:9 | Galatasaray 2-1 Beşiktaş | MS | 21 Ekim

herkes topdan kaçırdı kendini mücadeleye girmediler bile
akıllarının bayern maçında olduğu çok barizdi

futbolculara bu maçında önemli olduğunu empoze etmeliydi staff

bu korkak laubali oyunun borcunu bayern maçında göstermelisiniz ey futbolcular!!!!

haydi aslanlarımmmmm

Bundan sonra koreografi ilan yapmayalım hakikaten bir şanssızlık oluyor bu sefer umarım o şanssızlığı kırmışızdır.

çok gol kaçırıyoz. hadi angelino ve türevlerinden beklentim yok, itimadım da yok da ilk yarım saatte kaan ve icardi gibi 2 muazzam kafacının bomboş kafayı kalecinin durduğu tek yere filan vurması üzücüydü. bu golleri atamadığımız müddetçe her maç ıkınmaya devam eder, hocayı filan kötüleriz böyle.

1697913632194.webp

Hakim ziyech hazır olduğu zaman bu takımda kesilmeyecek oyuncu olması lazım, kerem tete zaha, bunların hepsi kanat, bu adamlar ile organizasyon yapamazsın, anca kontra kovalarsin işte, ziyech sağlık durumu bizim sezonu belirler
Ziyech hazır olduğu zaman...
Zaha hazır olduğu zaman...
N'dombele hazır olduğu zaman...

Ööeeehhhgg

Rakip 10 kişi kalmış, açık alana yayarsın, rakibi yoraraın, baskı kurarsın, 2’yi, 3’ü atarsın, sonra da rölantiye alır top çevirirsin, fırsat gelirse atak yaparsın
10 kişiye karşı nasıl oynanmaması gerekiyorsa hepsini yaptık
10 kişiden kontradan gol yedik yahu
Ve her maç bu kontralardan 1-2 tane yiyoruz
2-1 öne geçmişiz hala topu sahamızda riskli yerlerde paslaşmaya çalışıyoruz
Değişiklikler zaten rezaletti
Bu takım geçiş arakları dışında top oynamıyor
Son tercihlerde ise kimi kendini göstermeye çalışır saçma sapan pas vermez, kimi şut atmayı beceremez
Umarım bayern 4’lük 5’lik yapmaz

Rakip 10 kişi kalmış, açık alana yayarsın, rakibi yoraraın, baskı kurarsın, 2’yi, 3’ü atarsın, sonra da rölantiye alır top çevirirsin, fırsat gelirse atak yaparsın
10 kişiye karşı nasıl oynanmaması gerekiyorsa hepsini yaptık
10 kişiden kontradan gol yedik yahu
Ve her maç bu kontralardan 1-2 tane yiyoruz
2-1 öne geçmişiz hala topu sahamızda riskli yerlerde paslaşmaya çalışıyoruz
Değişiklikler zaten rezaletti
Bu takım geçiş arakları dışında top oynamıyor
Son tercihlerde ise kimi kendini göstermeye çalışır saçma sapan pas vermez, kimi şut atmayı beceremez
Umarım bayern 4’lük 5’lik yapmaz
Takımın oyunu değişiyor biraz uzun süreceği belli ama yapacak bir şey yok. Devre arasından sonra bence daha iyi duruma geleceğiz

Ziyech hazır olduğu zaman...
Zaha hazır olduğu zaman...
N'dombele hazır olduğu zaman...

Ööeeehhhgg

Ndombeleyi geç, onun futbol ile alakası kalmamış ama zaha da ziyech de hırslı adamlar. Bir şekilde hazır olacaklardır

şöyle bir baktım 2009 da üye olmuşum 2 bin küsür mesaj atmışım oyunu beğenmiyorum diye eleştiri yapıınca bjk lı olmuşum :)
benimkisi sadece bir soru. Zira gecen sene sampiyon olmus , galibiyet rekoru kirmis, manchesteri deplasmanda yenmis , bu sezon yine rekorlar kirmis bir hocamiz olunca , senin kotu hocamiz var deyince acaba baska bir takimlimisin diye merak ettim.

Geri
Üst Alt