⚽ SL 23/24 H:9 | Galatasaray 2-1 Beşiktaş | MS | 21 Ekim

Okan Buruk: "Derbi kazanmışsınız, mutlu olmanız gerekiyor. 11'e 10'dan sonra oyuncularımın da kafasında 'Nasıl olsa kazanırız' düşüncesini gördük. Net pozisyon vermedik. Beşiktaş'a 2 şut şansı verdik, 1'i gol oldu. Chamberlain girdikten sonra kenardan içeriye gelip çok boş top aldı. Onu takipte zorlandı. Aslında genel olarak maçın sonuna kadar, bundan önceki haftalarda da söylediğimiz şey; bitiriciliğimiz yeterli değildi. Son paslar, son orta, son çalım... Burada daha iyi olmalıyız. 30 şut var ama kaç tanesi istediğimiz kalitede olmuş? Bunların analinizi yapacağız."

Adamsın hocam

Hakemi unutmamak lazım.

Davinson’a alakasız sarı kart gösterdi
İlk yarı kırmızı sonrası Icardi’nin şutunda elle oynama pozisyonu penaltıydı.

Torreira’nın pozisyonuna ne verdi anlamadım, Icardi topa vuruyor, rakip Icardi’nin ayağına faulu Beşiktaş’a verdi

Rakip 10 kişi kalmış, açık alana yayarsın, rakibi yoraraın, baskı kurarsın, 2’yi, 3’ü atarsın, sonra da rölantiye alır top çevirirsin, fırsat gelirse atak yaparsın
10 kişiye karşı nasıl oynanmaması gerekiyorsa hepsini yaptık
10 kişiden kontradan gol yedik yahu
Ve her maç bu kontralardan 1-2 tane yiyoruz
2-1 öne geçmişiz hala topu sahamızda riskli yerlerde paslaşmaya çalışıyoruz
Değişiklikler zaten rezaletti
Bu takım geçiş arakları dışında top oynamıyor
Son tercihlerde ise kimi kendini göstermeye çalışır saçma sapan pas vermez, kimi şut atmayı beceremez
Umarım bayern 4’lük 5’lik yapmaz

ortasahayı üçlese maç bitmişti

akıl edemiyor 🤷‍♂️

hakem çok kötüydü, penaltımızı vermedi hacıahmetovice kırmızıyı es geçti

Okan Buruk: "Derbi kazanmışsınız, mutlu olmanız gerekiyor. 11'e 10'dan sonra oyuncularımın da kafasında 'Nasıl olsa kazanırız' düşüncesini gördük. Net pozisyon vermedik. Beşiktaş'a 2 şut şansı verdik, 1'i gol oldu. Chamberlain girdikten sonra kenardan içeriye gelip çok boş top aldı. Onu takipte zorlandı. Aslında genel olarak maçın sonuna kadar, bundan önceki haftalarda da söylediğimiz şey; bitiriciliğimiz yeterli değildi. Son paslar, son orta, son çalım... Burada daha iyi olmalıyız. 30 şut var ama kaç tanesi istediğimiz kalitede olmuş? Bunların analinizi yapacağız."

Adamsın hocam
Hoca herkesin yaptığı eleştirilerin aynısını yapmış.
Bu arada gol yedkten sonra bile atacağımızı biliyordum. Maç öncesinde de söylemiştim. Pendik maçından farkı yoktu bu maçın benim için.

Çok rahat kazanacağımız bir maç bu kadar mı zora sokulur!
Futbolcunun eli açık olmasa meşe odunu gibi yanmıştık.
Kalp var zaten tansiyon aleti yanımda maç seyrediyorum.

Fg0ujESWAAMdPMF
F8--IWaXUAALUgy

Icardi ayağına darbe aldıktan sonra risk aldı o an anlayamadı ciddi olabilir ağrısı artmış

Angelino vs Kazimcan. Bakarsan gerçekten simdiye kadar artisi pek olmadi Angelino'nun. Iki kere gol yedirdi oynadigi maçlarda ve kontenjan dolduruyor. Bence Kazimcan'in sans almasi lazim artik.

Hoca herkesin yaptığı eleştirilerin aynısını yapmış.
Bu arada gol yedkten sonra bile atacağımızı biliyordum. Maç öncesinde de söylemiştim. Pendik maçından farkı yoktu bu maçın benim için.
bjknin çok güçsüz oyunu vardı. 11-11 gitseydi de farkı olmazdı. Yapmak istediğimizi çok rahat yapıyorduk. Rakip 10 kişi klınca bizde biraz rehavet oldu aslında bizi kötü etkiledi

icardinin ayagina gelen darbe neden penalti olmadi benim kacirdigim bisey mi var?

SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt