⚽ SL 23/24 H:9 | Galatasaray 2-1 Beşiktaş | MS | 21 Ekim

bjknin çok güçsüz oyunu vardı. 11-11 gitseydi de farkı olmazdı. Yapmak istediğimizi çok rahat yapıyorduk. Rakip 10 kişi klınca bizde biraz rehavet oldu aslında bizi kötü etkiledi
katiliyorum 11e 11 olsa zaten ciddiyet bozulmazdi.

SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

taraftarıyla topcularıyla hocasıyla bu kadar mağlubiyeti hak ettigimiz başka maç hatirlamiyorum
Tam olarak katilmiyorum. Besiktas hiç birsey oynamadi ve oynayamadi. Ama mentalite olarak, pasiflik ve laubalilik açisindan en kötü iç saha maçlarimizdan birisiydi. Agresiflik yok, heyecan/gayret yok ve konsantrasyon yok. Hem takim hem taraftar. Yinede o golu yemesek rahat bir galibiyet olacakti.

bjknin çok güçsüz oyunu vardı. 11-11 gitseydi de farkı olmazdı. Yapmak istediğimizi çok rahat yapıyorduk. Rakip 10 kişi klınca bizde biraz rehavet oldu aslında bizi kötü etkiledi
10 kişi kaldıktan sonra rakip bizim sahada hiçbirşey yapamayınca bizimkiler saldı. Golden sonra reaksiyon gösterdiler. Sıkıntı değil 3 günde 1 maç yapacak bir takım olarak geçen sezon ki gibi 90 dk saldırmaması da normal. Geçti gitti. Önümüzdeki maça bakmamız lazım.

F8--FtYW0AAe2Wa

ortasahayı üçlese maç bitmişti

akıl edemiyor 🤷‍♂️

Hala sacmaliyorsun

Sen sezon basinda ne yapamaz dediysen yapiyor Okan hoca

Avrupa da mac alamaz dedin gittin manchester’i devirdi

Ligde durum ortada derbi canavari bir hoca

Tartisilacak bir yani yok

Son dönem de Galatasaray’in basina gelmis en iyi teknik direktör Okan hoca

Avrupa seviyesinde oldugunu da manchester macinda gösterdi

Simdi pusuya yatabilirsin belki bayern’e puan kaybederse diye

Ama cok beklersin

10 kişi kaldıktan sonra rakip bizim sahada hiçbirşey yapamayınca bizimkiler saldı. Golden sonra reaksiyon gösterdiler. Sıkıntı değil 3 günde 1 maç yapacak bir takım olarak geçen sezon ki gibi 90 dk saldırmaması da normal. Geçti gitti. Önümüzdeki maça bakmamız lazım.

2’yi hatta 3’ü bulup garantiye almadan salmak çok yanlış bence
Hele de rakip zayıf da olsa derbide
Top bu, birine çarpar, birinden döner girer
Son dakikalarda bjklinin yetişemediği bir top bardı, yetişse 2-2 bitecekti
Laubalilik çok yanlış
10 kişi kalan rakibe salmadan da akıllı oynayarak maçı yorulmadan bitirebilirsin bence
Evet geçti gitti, umarım bundan sonraki maçlarda daha akıllı oynarız

Hala sacmaliyorsun

Sen sezon basinda ne yapamaz dediysen yapiyor Okan hoca

Avrupa da mac alamaz dedin gittin manchester’i devirdi

Ligde durum ortada derbi canavari bir hoca

Tartisilacak bir yani yok

Son dönem de Galatasaray’in basina gelmis en iyi teknik direktör Okan hoca
.

Fazla koşmadan relaks relaks oynayarak yendik. Küçük maçlara konsantre olmak zor. Futbolcularımıza hak veriyorum.

2’yi hatta 3’ü bulup garantiye almadan salmak çok yanlış bence
Hele de rakip zayıf da olsa derbide
Top bu, birine çarpar, birinden döner girer
Son dakikalarda bjklinin yetişemediği bir top bardı, yetişse 2-2 bitecekti
Laubalilik çok yanlış
10 kişi kalan rakibe salmadan da akıllı oynayarak maçı yorulmadan bitirebilirsin bence
Evet geçti gitti, umarım bundan sonraki maçlarda daha akıllı oynarız
vallaha bunu icardi ye falan söylemek gerek. Laubalilik konusuna katılıyorum ama bunu yapan da en iyi dediğimiz oyuncular.

Geri
Üst Alt