⚽ ŞL 23/24 Play-Off M:1 | Molde 2-3 Galatasaray | MS | 23 Ağustos

İlk 15 dakika rezalet. 15-40 arası ortalama bir oyun. 40-45 arası kötü bir oyun oynadık. Bu tarz takımlara karşı fizik gücü yüksek herifler oynamalıdır. Oliveira ve Mertens ikilisi lüks oluyor. Bu sebeple ekibimiz Y.K pozisyonlar veriyor.

O ilk 15 dakika neydi öyle yaa. Ben uzun yıllardır böyle bir takım görmedim.

Maçın ilk yarısının 1-2 bitmesi iyi mi kötü mü bilemedim..

Futbol şansı yanımızda, inşallah devam eder.

ikisinden biri gol olsaydı bari ya illa stres çekcez okan buruk müdahele yapmazsa 2yi kesin yeriz oyunu tutamıyoruz

İstatistiklere bakarsan baya ezilmişiz ilk yarı. 14 gol girişimleri var.

mertens yerine hazırsa tete girsin o bolgeye yunusu çekelim yada kerem girsin oliviera forvet arkası olsun ama yeterki şu mertens çıksın

Orta alanda Berkan <=> Kaan değişikliği olmalı gibi geliyor. Hem o alanları doğru kapatabilmek için hem de hava toplarında kuvvetlenmek için

Berkan çok fazla pozisyon kaybı yaşıyor. Takımın ön alandaki baskısına katkısı çok iyi ama rakip orta alandan atak yaparken oyunda yokmuş gibi davranıyor

Kereme hebele hübele yapanlar adama bu rolün verildiğini ve kere olsun idrak edebiliyor mu?
Olay bu zaten icardiyi besle, Yunus da en az kerem kadar aynı olaydan dolayı top kaybı yaşadı.
Orta sahada pas yapamıyoruz niye düşünüyor musunuz çünkü pas yapabilecek adamlardan kurulu değil tıpu alıp ya hızlıca ileriye oynaman gerekiyor yada alıp gitmen gerekiyor.

Geri
Üst Alt