⚽ ŞL 23/24 Play-Off M:1 | Molde 2-3 Galatasaray | MS | 23 Ağustos

İlk maçta rahat bir skor alırsak orta saha transferinin bu hafta biteceğini düşünüyorum o yüzden çok kritik maç

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

1-3 yeniyorduk rüyamda
Rüyanızda nasıl hep maçları görüyorsunuz yav. Ben çok rüya gören biriyim ama yılda belki bir defa GS maçı girer rüyama. Hep absürt ve ilginç rüyalar görüyorum.

Mesela bu gece rüyamda yeniden liseye gitmek zorunda kalıyordum 33 yaşında. 2 ders (İngilizce ve Almanca) unutulmuş ve bunları vermezsem hem lise hem de üniversite diplomam iptal oluyordu.

Şimdi baktım Torreira konusunda uefa indirime giderse 1 maça inebiliyormuş ceza. inşallah bi indirim falan çıkar da rövanşta sahada olur.

Muslera
Boey Nelsson Abdülkerim Angelino
Berkan Oliveira
Barış Mertens Kerem
Icardi

Kadro bu şekilde olur muhtemelen yani seçeneğimiz biraz kısıtlı şu aşamada. Zaha'yı en azından yedekten kullanabilirsek çok iyi olur. En büyük avantajımız defansımızın iyi durumda olması ve Icardi'nin form bulmaya başlaması olacak.

Şimdi baktım Torreira konusunda uefa indirime giderse 1 maça inebiliyormuş ceza. inşallah bi indirim falan çıkar da rövanşta sahada olur.
Rdas kural zaten 1 mac ceza ön görüyor indirim filan olmaz. Faulun sertligine göre 1 mactan fazla ceza alabiliyor ama öyle bir durum yok cünkü topa yetismek istedi

Rüyanızda nasıl hep maçları görüyorsunuz yav. Ben çok rüya gören biriyim ama yılda belki bir defa GS maçı girer rüyama. Hep absürt ve ilginç rüyalar görüyorum.

Mesela bu gece rüyamda yeniden liseye gitmek zorunda kalıyordum 33 yaşında. 2 ders (İngilizce ve Almanca) unutulmuş ve bunları vermezsem hem lise hem de üniversite diplomam iptal oluyordu.
Yakışıklı 1 erkek ve gs dışında rüyama hiçbir şey giremez

10 yıl önce falan bizim yazlığın bahçesinde oynanan atletico madrid-sovyetler birliği maçı görmüştüm

Muslera
Boey Nelsson Abdülkerim Angelino
Berkan Oliveira
Barış Mertens Kerem
Icardi

Kadro bu şekilde olur muhtemelen yani seçeneğimiz biraz kısıtlı şu aşamada. Zaha'yı en azından yedekten kullanabilirsek çok iyi olur. En büyük avantajımız defansımızın iyi durumda olması ve Icardi'nin form bulmaya başlaması olacak.
Berkan yerine 6 noda Kaan ayhan oynamalı.Okan hoca neden ısrarla berkanı oynatıyor.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Berkan yerine 6 noda Kaan ayhan oynamalı.Okan hoca neden ısrarla berkanı oynatıyor.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Açıkçası Kaan yedekten girince iyi işler yapıyor ama sezon başından beri Berkan düzenli oynuyor bu yüzden orada Okan hocanın önceliği Berkan olacaktır. Kaan hiçbir maçta direkt orta saha olarak oynamadı bu maçta bunu denemez muhtemelen. Ama Kaan yedekten iyi güç katar bu maçta.

Maçın Türkiye yayıncısı EXXEN, Azerbaycan yayıncısı ise CBC Sport.

Geri
Üst Alt