⚽ ŞL 23/24 Play-Off M:1 | Molde 2-3 Galatasaray | MS | 23 Ağustos

Angelino daha hazır değil,ondan önce kereme laf etmeli.kiskanc kuşlar defolabilir.angelinoya laf etmek size düşmez.

Macin hakki su ana kadar 3-1 falandi. Baya sansliyiz. Hoca skora aldanip mudahale etmezse gol veya goller yememiz isten bile degil. Hemen Demirbay ve Midtsjo'yu almali. Berkan ve Mertens ciksin.

Valla şans yanımızda ciddi anlamda, şu kötü görüntüye rağmen 1-4 bile bitebilirdi, hakikaten enteresan bir durum. Derhal Barış ve Kaan'ı oyuna almalı, Mertens ile kanatlardan birini çıkarmalı. Rakip öyle uçan kaçan bir takım değil ama fizik olarak bizden diriler, buna karşılık vermemiz lazım. Yunus gollere etki ettiği için bu moralle oyunda kalması daha doğru olur, o yüzden Kerem'in çıkması daha makul.

SM-S911B cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Abi dedik o kadar bu Berkan'a güven filan olmaz, talibi varsa yollayın gitsin yerine kimse oynamasa da olur vallahi yıldım ya. Her maç aynı şeyleri söylemekten ve konuşmaktan.

Bu arada Yunus keyfi isteyince oynuyor kendini gösterecek gidecek vs deyince nasıl oynuyor herif. 5 senedir beklediğimiz yunusu belki de gideceği maç öncesi görüyorsak orada oturur söverim.
Şu maç öncesi teklif vs olmasa sahada yürürdü ne yazık ki.
Şu forumda gençlerin prlama ihtimalinden dolayı heyecanlanan heriflerden birisiyim ama gençler yeteneklerine ihanet ettiği zaman da çileden çıkıyorum
Opsiyonla falan gidebilir benim için problem değil çünkü 1 maç bunu gösterip beki de 10 maç göremeyeceğiz belki de bu akşamki performansı daha hiç yaşamayız.
Oturup bunu tartışalım

Berkan-Oliveira-Kerem uclusunun değişmesi lazim.Ne hucumda ne de savunma donuslerinden olumlu hic bisey yapmadikar. Kaan’i muhakkak almamiz lazim ortaya. Tete sol tarafta oynayabiliyosa Kerem de cikmali.Demirbay’i da 60’ta falan atmamiz lazim ortaya.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

1692820702847.webp

Okan hoca göndermek istediğiniz yunus bu diyor yunusta yanıltmadı..

Geri
Üst Alt