⚽ ŞL 23/24 Play-Off M:1 | Molde 2-3 Galatasaray | MS | 23 Ağustos

Sevinelim ama yediğimiz pozisyonları unutmayalım.
Ne oldu ikinci yarı anlamadım. Heriflerin sol kanadında hep biri bomboş şut atıyordu.
Biraz tuttursalar sonucu düşünmek bile istemiyorum.

Hâlâ çok klas bir Kalecimiz ve dünya çapında bir golcümüz var.
Ben Demirbaydan birşey anlamadım. Mertens iyi değildi. Angelino hâlâ uyum sürecinde. Boey iyi gibi geldi gözüme ama hep o taraften pozisyon verdik nedense.
Nelsson eh işte. Başta beğenmediğim Abdül bundan iyi valla.

Çok yol var önümüzde. Bu Ramosla falanda olacak iş değil. Sistemde bir şeyler olmalı. Sistem iyiyse sisteme uyacak oyuncular yok demek.
CL' de yerler adamı valla bugünkü formatla

Yunus defansa yardım etti ama yetersizdi yardımı.berkan,oliveira,kerem ve mertensle 65 dakika intihardır.hem ortasahan yok,hem defansa gelmiyor adamlar

Evet rakip cok iyi gorundu ama daha 2 hafta once faroe adalari takimi karsisinda berbatti

Rakibin iyi olmasinda bugun asiri motive olup kendi sahalarinin avantajiyla bize karsi bilenmesinide gosterebiliriz. Haftaya evimizde oynayacagimiz macta bu kadar performans gostereceklerini sanmiyorum

Herifler fiziken çok diri ama işte bayağı zayıf takım Allah'tan. Yoksa sıçmıştık bayağı fena tıkandık.

Diğer maçlarında da hep böyle sağlam istatistik yapmışlar evlerindeki maçlarda ama deplasman maçlarında tam tersi. Biz bunları içeride de biraz düzgün, kontrollü oynayıp yeneriz bir şekilde ama yine de dikkat etmek lazım. Topun değerini hiç bilmiyoruz.

TNT'den izledim maçı, İngilizler diyor ki Mertens'i oyundan aldın, Sergio'yu da aldın e takımda kim top tutacak? Bizdekiler de güya beğenmiyor bunları. Halbuki kullanabildiğimiz zaman kaç tane maçı kurtaran adam bu ikisi.

2. maçta tabii Torreira yine inşallah müthiş fark yaratacak bir de üstüne Hakim'le Zaha'yı kadroya dahil edebilirsek zamanla toparlarız.

Abi şu hastalık bitmeli

her ortada top alan ezber gibi nelssonla apoya geri veriyor - böyle 1 2 dakikalık kesitlerle dolu - dikine GİDEN ya da oyunu bir anda ileri atan ortasaha şart...

Oliv yapmıyor, berkan zaten beklenmez , Demirbay'dan daha başarılı pas görmedim. hakikaten hastalık o kadar geride top çevirmek
Adamlarin hepsi dikine oynadı. İste Avrupa farki bu. Hic hatalı pas verir miyim falan korkuları yok hep ileri hep ileri helal olsun

Geri
Üst Alt