⚽ ŞL 23/24 Play-Off M:1 | Molde 2-3 Galatasaray | MS | 23 Ağustos

Molde’nin tur atladığı maçı izledim. Sağ açıkları hafif teknik pırpır bir de solda bir oyuncuları var ince yapabilen o ikisi iş açabilir.

Onun dışında bir stoperleri baya kütük. İri kalıplı beli dönmeyen bir oyuncu. Onun üstüne Kerem ya da oynarsa Tete’yi salarsak zorlayabilir. Bunun dışında yan toplarda ve arkaya atılan toplarda ciddi zaafiyetleri var gibi geldi bana.

Maçıda uzatmalarda karambolde Linnes’in Fenere attığı golün aynısını atmasıyla kazanıyorlar zaten

ljubyana maçına benzer bir maç bekliyorum topu moldeye veririz fişi çekeriz

Molde’nin tur atladığı maçı izledim. Sağ açıkları hafif teknik pırpır bir de solda bir oyuncuları var ince yapabilen o ikisi iş açabilir.

Onun dışında bir stoperleri baya kütük. İri kalıplı beli dönmeyen bir oyuncu. Onun üstüne Kerem ya da oynarsa Tete’yi salarsak zorlayabilir. Bunun dışında yan toplarda ve arkaya atılan toplarda ciddi zaafiyetleri var gibi geldi bana.

Maçıda uzatmalarda karambolde Linnes’in Fenere attığı golün aynısını atmasıyla kazanıyorlar zaten

Göbekten değil de devamlı kanatlardan zorluyorlar hızlı oynamaya çalışıyorlar. Zayıf noktaları dediğin gibi stoperleri çok ağırlar.

anthony taylor ha en azından atilla karaböcek değil

Kayseri maçındaki gibi balçıkta oynamaktansa sentetik sahada oynamayı tercih ederim

Gruplara kalma yolunda en önemli adımı atmaya gidiyoruz. Molde deplasmanından avantajlı skorla dönersek ki kazanarak döneceğiz, İstanbulda her şekilde geçeriz. Ziyech ve Zaha eksik ama Tete gibi başka bir Süperstar var kanatta. Net skorla kazanacağız inşallah. 20230822_133127.jpg

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Değişik bir kadro ile de çıkabiliriz

Kaan Ayhan ön libero olabilir maçın başında.

Geri
Üst Alt