⚽ ŞL 23/24 Play-Off M:1 | Molde 2-3 Galatasaray | MS | 23 Ağustos

Demirbay girince değil ama üçlüyü sağlamlaştıracak değişikliklerin devamı gelince oldu. Özellikle Kaan... Ama kanat savunmamız her türlü alarm veriyor. Bugünkü de Angelino'ya bağlı değil. Adamlar kanada hem o kanattaki stoperi, hem merkezden bir kişi, hem kanat bekini, hem de iki santrafordan birini yaklaşırıp (tabi hepsi aynı anda değil ille) 3'e 2'ler ve hatta zaman zaman 3'e 1'ler, 4'e 2'ler kovaladı. Özellikle presimizi geçtiklerinde çok rahat bir verkaçla kanadımıza sarktılar...
Demirnay'ı da sol içe değil Icardi'nin arkasına attı. O da hataydı. Sergio sağ iç Demirbay sol iç oynamalıydı. İç koridorlardan delik deşik ettiler bizi.

2. yarıyı izleyemedim. çok mu kötü oynadı takım. neden tepkiliyiz bu kadar Okan hocaya ?

berabere kalsak daha iyidi sanki

ortasaha transferi yine rafa kalkacak

hoca hatalarını yine es gececek

Hohahababababababanababbabababa

Berabere bitse gelecek haftaya kadar uyku uyuyamazdım. Şimdi gelecek haftaya kadar full kabus.

Kesinlikle haketmediğimiz bir galibiyet aldık. Rakip çok daha iyi oynadı bize yakışmadı. İcardi ve Muslere olmasa şampiyonlar ligine elveda demiştik. Bu maçın faturasını Okan hocaya çıkartıyorum. Böyle bir maçta Kazımcan defansif yönü kuvvetlendirmek için sahada olmalıydı. Orta sahada bir şekilde oyunun kontrolünü sağlamalıydık. Şans golü ve İcardi'nin varlığı bizi kabustan döndürdü. Şaka değil şampiyonlar ligi elden gidiyordu bugün.

Geri
Üst Alt