⚽ ŞL 23/24 Play-Off M:1 | Molde 2-3 Galatasaray | MS | 23 Ağustos

Bu Miçö garip bir herif.

Oyuna yeni girdiğinde rakibi kovalayamıyordu, sonra bir bakıyorsun 90+3'de bir forvet edasında kontraya çıkıyor gol atıyor.

Bir yanım gitsin diyor bir yanım kalsın diyor. En önemlisi sonradan girdi mi hep daha etkili oluyor ne garip bir adam yav.

Herifi 6 gibi kullandık mücadeleci 8 numara aslında

Bizde Tolga ciğerci vardı paso gol atıyordu dlp gibi ara spaceleri iyi kullanan gol bulabilen bir oyuncu süperligte çok iş yapar

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Berbat bir oyun, her pozisyonda hacivat ettiler bizi. Boeyeye bile nal toplattılar. Hiç mi pozisyon almasını bilmez bir takım. Miçö kaan ve tete azcık toparladı.

Abi şu hastalık bitmeli

her ortada top alan ezber gibi nelssonla apoya geri veriyor - böyle 1 2 dakikalık kesitlerle dolu - dikine GİDEN ya da oyunu bir anda ileri atan ortasaha şart...

Oliv yapmıyor, berkan zaten beklenmez , Demirbay'dan daha başarılı pas görmedim. hakikaten hastalık o kadar geride top çevirmek

Rezil bir oyun skor aldatmamali

Molde bizden cok daha iyiydi, bu maci 2 farkli alsalardi kimse birsey diyemezdi

Okan hoca hakkinda süphelerim gittikce artiyor. Takimin hali ümit vermiyor

Turu gectik kafasinda olursak molde bizi haftaya tokatlar. Ciddiyeti kaybetmememiz lazim

bugun takımı görunce acıkcası keşke uefayamı kalsaydık dedik

büyük rezıllıkler yasayabılırız,kenar yönetim bu sekılde olmaya devam ederse

Okan hocayı hiç eleştirmedim ama mertensi 55 dakika keremi ve berkanı 70 dakika sahada tutan hocanın hocalığı sorgulanır.

Demirnay'ı da sol içe değil Icardi'nin arkasına attı. O da hataydı. Sergio sğa iç Demirbay sol iç oynamalıydı. İç koridorlardan delik deşik ettiler bizi.

Mertens yerine direkt Kaan girmeliydi. Kaan arkada, Berkan-Sergio çift 8 gibi olabilirdi. Demirbay sonra Sergio yerine ayrıca girebilirdi.

2.yari berkan,oliveira ve kerem ile lay lay lom yaptık 70e kadar.sonra duzeldik

Futbolun adaletinin olmadığı bir gün
Çok şanslıyız

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3-5-2 ile içimizden geçtiler. Tur ortada. İçeride bu oyunu oynarsan taraftar takımı parçalar.

Geri
Üst Alt