⚽ ŞL 23/24 Play-Off M:2 | Galatasaray 2-1 Molde | MS | 29 Ağustos

lan oda güreşmekten top oynayamıyor. bir insan evladı kariyerinde enerjisini hala ayarlayamaz mı ayarlayamıyor işte. ne zamna barısı gösterseler götünden soluyor.

barışı fb maçındaki bug'tan ötürü sadece o maçta değerlendiririm. bide şu kuraldan dolayı yalandan sokarım oyuna. hiç beğendiğim bir oyuncu değil.
Beğendiğim için değil ama karşı taraf çok diri; Kerem boş boş takılıyor sahada adamlara karşı.

Bizim adimiza daha kolay 1 mac bekliyorum.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Beğendiğim için değil ama karşı taraf çok diri; Kerem boş boş takılıyor sahada adamlara karşı.
biz ilk maç çok kötüydük. içerdeki maç öyle olmaz. dengeleniriz fizik olarak. toreirra effect oacak sahada. orta sahayı çok boş geçiyorlardı. bizim yaydan da sürekli şu şansı buldular çizgiye indikleri toplardan. oda orta saha eksikliğinden.

Farkli ülkelerin resmi yayincilari bu mac icin:

Avusturya: Sky Sport Austria 3
Almanya: Amazon PrimeVideo
Bosna: Arena Sport Premium 2
Hirvatistan: Arena Sport 3 HR
Danimarka: Viaplay
Ingiltere: TNT Sports 1
Isvicre: Blue Sport
Makedonya: Arena Sport Premium 2
Italya: Italia 1, Sky Sport Action, NOW, Infinity+
Norvec: TV2 Play
Sirbistan: Arena Sport Premium 2
TÜRKIYE: Exxen

Bazi Gurbetci arkadaslara yardimci olur bu liste umarim. Diger ülkelerden ekleme yapmak isteyen de eklesin isterse

Iyi seyirler!

moldeli futbolcuların ayakları titrer o atmosferde herkes müsterih olsun

abi domine oyun - ilk yarı net 2-0 ... bezdirici taraftar ...koparıp götürmek lazım.

tahminim 4 gol atacağımız yönünde - belki 1 tane yeriz ama 3-0 dan sonra tur kopunca olur

malesef psikolojik ve maddi olarak çok şey bağlandı şu 90 dakikaya ve rahat mantalitede bence zorlanmadan geçeceğimiz bir tur. Taraftar olarak takımdan bile daha stresliyiz kesinlikle şu an

Zalgirise karsi oldugu gibi cok zor bir mac bekliyorum.

molde'nin kick and rush hücüm taktigine bir care bulmamiz lazim.

Zalgirise karsi oldugu gibi cok zor bir mac bekliyorum.

molde'nin kick and rush hücüm taktigine bir care bulmamiz lazim.
Zalgirisin gole ihtiyacı yoktu otobüsü çektiler, beklediler. Ayrıca Molde bu maçta dopingli gibi olmayacaktır saha farkından mütevellit.

Okan hoca kısmen de olsa sarsılan güvenini kazanmalı en az gruplara katılma kadar önemli bu

Valla ben bu maç çok rahatım. Deplasmanda bizim için negatif olan şeyler kendi evimizde pozitife dönecek. Saha koşulları-iklim şartları-skor üstünlüğü-taraftar faktörü-en önemlisi torreranın dönecek olması. O yüzden erken kırmızı kart görmemek kaydıyla turu yüzde doksan geçeriz.

İlk maç düştüğümüz durumlara düşmeyiz çünkü bu sefer torreria olacak bir adamın takıma ne kadar etki edebileceğini bir kez daha görürüz

Farkli ülkelerin resmi yayincilari bu mac icin:

Avusturya: Sky Sport Austria 3
Almanya: Amazon PrimeVideo
Bosna: Arena Sport Premium 2
Hirvatistan: Arena Sport 3 HR
Danimarka: Viaplay
Ingiltere: TNT Sports 1
Isvicre: Blue Sport
Makedonya: Arena Sport Premium 2
Italya: Italia 1, Sky Sport Action, NOW, Infinity+
Norvec: TV2 Play
Sirbistan: Arena Sport Premium 2
TÜRKIYE: Exxen

Bazi Gurbetci arkadaslara yardimci olur bu liste umarim. Diger ülkelerden ekleme yapmak isteyen de eklesin isterse

Iyi seyirler!
Bunlarin hepsi de parali plarform degil mi?

Geri
Üst Alt