⚽ ŞL 23/24 Play-Off M:2 | Galatasaray 2-1 Molde | MS | 29 Ağustos

İlk maçta saldırıyorlardı şimdi 2 gol lazım yine kapanıyorlar bence ciddi fark var. Garip bir oyun yapıları var saldırmak yerine halen bekliyorlar.
Aynı şekilde ön alan baskısı yapıyorlar zaman zaman. Biz uzun vurunca kafa topunu alacak adam yok. Barış alper topu indirse takım hücuma çıkacak zaman bulur

Torreira’nın yanına iyi bir orta saha ve Mertens’siz bir ilk 11 lazım bize. Birinin oyunu yönlendirmesi lazım, tamamen şansa dayalı hücum yapıyoruz. Başımızdaki hoca da bir çözüm bulabilmiş değil. Şu oyunla CL gruplarına kalmak büyük başarı olur.
Gruplara kalır ama gruplarda en iyi ihtimal 3. olmak için yarışır.

Kagit ustu muazzam takim yaptilar. Simdi oynatmasi kaldi. 8 mac yaptik. Bir mac haric hepsinde berbatik. Ilerleme de gormuyorum. Insallah yeni transferler acil sekilde takima katilir. Angelino-Kerem hic begenmedim. Cok övuldu burda. Insallah yanilirim.

Sorun X-Y-Z değil bariz şekilde kompakt oynuyorlar gol ihtiyacı olan takım halen 5-3-2 oynar mı oynuyorlar taktiksel disiplinleri üst seviye, fiziksel olarak en iyi dönemlerindeler kalan dakikalarda saldırmak yerine gerekirse 45 dakika yan pas yapalım ya onlar 25 metrede oynamayı bıraksın ya da biz arkada oynayarak maçı bitirelim.

Futbol oynamayan bir takım. ıcardi de bizi 10 kişi oynattı. Sakatlandıysa çıksın, hiç hareketli değil yürüyor sahada.

Full kapanmış ve kasap gibi oynayan bir takıma karşı 2 farklı skor üstünlüğümüz varken nasıl bir oyun bekliyorsunuz anlamadım. Tempoyu yükseltmeden geride pas yapmamız da adamların tamamen 11 kişi yarı sahaya çekilip ot gibi hata yapmamızı beklemeleri ile ilgili...

Hakim tribüne gelmiş girsin oynasın. Zaha tribünde de yok galiba. bu ikisi iyi şekilde dahil olsa birde orta saha takım epey değişir o yüzden susuyorum.

Nelsonn iyi çok şükür.. adamlar topu bize bırakıyor ama kazanınca innaılmaz hızlı pas yapıyorlar yıllarca hep böyle hızlı pas yapan takımlara hayranım 2 tane tartışmaız orta saha almamız lazım tete çok iyi maşallah hayırlısıyla bitsin şu maç ama iyi değiiliz kabul etmemiz gerek..

1693339645205.webp

Demirbaya neden salladığınızı anlamıyorum. Adamlar sezon ortasında fiziken zımba gibiler. Hiçbir oyuncun fiziken onlardan daha hazır değil Boey dahil. Torreira ve Kerem ortayı tutup topun bizde kalmasını sağlamak için uğraştılar ve başarılı da oldular.

İlk maç koşkoş oynadığımızda poşet ettiler bizi hatırlarsanız. Topu ayağına alıp oyunu yavaşlatıp araya atılan toplarla hucüm yapmaktan başka hiçbir çaren yok. En öndeki dört oyuncunda fiziken hazır durumda değil. Rakip ilk maçın aksine ortadan giremedi bile. E daha ne yapması lazım?

Geri
Üst Alt