⚽ ŞL 23/24 Play-Off M:2 | Galatasaray 2-1 Molde | MS | 29 Ağustos

taraftar şampiyonluk maçı gibi ayaklarını titretmeli bunların

Zor maç 1-0 geri düşürsek çarşı karışır. Adamlar bizden bariz iyi.

Yeni transferlerimizi tribunde amigolarin yaninda davul caldirarak sezonun ikinci yarisina hazir edicez.

Once Galatasaray'li olmayi ogrensinler.

Muslera
Boey Nelsson Apo Angel
Torreira Sergio
Tette Mertens Kero
icardi

4 kere meşin yuvarlağı Molde kale çizgisinden geçireceğiz...

Ben ilk maçtan önce çok az maç özetine bir de adamların maçlarındaki topla oynama ve şut çekme istatistiklerine baktığım için ilk maçtaki duruma şaşırmadım. Bizim tabii bu kadar aciz kalmamız şaşırttı ama baskılı oyunu bekliyordum.

Torreira'nın olmaması en büyük etken oldu, ikincisi topu alıp hemen hızlıca ileri taşıma maksadıyla yaptığımız abuk subuk top kayıpları bizi bitirdi. Tabii bir de 3-5-2 oynayan bir takıma karşı pres yapmakla 4-2-3-1/4-4-2 oynayan bir takıma pres yapmak aynı olmuyor. Bir türlü uyum sağlayamadık rakibe. Bu maç yine kalemize bolca gelecekler illa ki, gol atmaları lazım zaten ama bu kadar aciz duruma düşmeyiz herhalde.

Bir de bu çim olayı da enteresan. Benim düşündüğümden daha fazla etkiliyor gibi oyunu. Molde'nin oynadığı maçlara bakınca hep içeride çok baskılı, dışarıda kedi gibi görünüyor takım. Ama mesela Klaksvik'le oynadıkları deplasmandaki maçta da yine baskılı oynamışlar. Tabii rakibin zayıf olması da var ama baktım onların zemini de sentetik çim. Burada biraz avantajımız olur gibi geliyor.

Elenme ihtimalin illa ki var, dikkat etmezsek, ciddiye almazsak (ki alırız herhalde eşek değilizdir o kadar) hiçbir şey anlamadan 2 tane golü görürüz kalemizde. Ama benim beklentim çok da zorlanmadan ilk yarıda 2 golü bulur, 2. yarıda açıklarını yakalar 3'ü de atar turu geçeriz. Endişeli değilim.

Molde bu sezon dış sahada yokları oynuyor zaten geçtikleri turları hep iç sahada kopardılar.

Ligde 10 deplasman maçına çıkıp 4 galibiyet almışlar ve bu galibiyetlerin 3'ü ligin son 6 sırasındaki vasat takımlara karşı. Dişe dokunur tek galibiyetleri lig 2.si Viking'e karşı o maçtada Viking 10 kişi kalıyor ve 90+3'te Molde atıp kazanıyor.

50 bin taraftarımızın önünde bayram havasında oynanacak maçta Molde'nin tek şansının bizim erken dakikalarda kırmızı kart görmemiz olacağını düşünüyorum, yoksa maç 11-11 oynandığı sürece kaybetme ihtimalimiz çok ama çok düşük.

Rams Park'ta oynadığımız son 6 resmi maçta gol yemedik:
GS 1-0 IBFK
GS 2-0 Sivas
GS 3-0 FB
GS 1-0 Zalgris
GS 1-0 Ljubjana
GS 2-0 TS

Bu senenin Gomis'i, Mertens
Max. yarım saatlik kondisyon var adamda.
Ekonomik kullanmak zorundayız.

Sezonun ve aslında geçen sezonun en önemli maçı bu maç.

Şampiyonluğun taçlanacağı maç olsun.

CL katılımı bizim ölçeğimizde takım için çok çok önemli.

Onu alıp 35 Milyon Euro bir geliri kasamıza koyarak hareket etmek çok ciddi avantaj sağlayacak.

Sonrasında ise yeni sezonun kaderini belirleyecek 2 orta saha oyuncusu transferini uyum ve maliyet açısından da en doğru koşullarda gerçekleştirmek şart.

Geri
Üst Alt