Süleyman Yıldız
Ulubatlı Souness
- 26 Aralık 2010
- 35.861
- 4.403
- 1.788
muhtemel 11 degisti dediler, son durum dedigim gibiymis, bakalim ne cikacakEmre kaplan bildirmesine göre Oliv Torreira önlerinde Mertens yazmışlar yayında ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
muhtemel 11 degisti dediler, son durum dedigim gibiymis, bakalim ne cikacakEmre kaplan bildirmesine göre Oliv Torreira önlerinde Mertens yazmışlar yayında ?
Yacoup onlara mı çalışıyordumidtsjö + demirbay ilk 11 diyor aspor
emre kaplanYacoup onlara mı çalışıyordu
Ben olacağını sanmıyorumemre kaplan
oliveira+mertens out, demirbay+midtsjö in son 11de
ama oliveira-mertens evdeki macta kesilmez
Büyük büyük yazdığını görünce yine sövdün sandımAVRUPA AVRUPA DUY SESİMİZİ
İŞTE BU CİMBOMUN AYAK SESLERİ
CİMBOMLA KİMSE BAŞAÇIKAMAZ
MOLDE TAKIMI KOLLA KENDİNİ!!!!!!!!!!!!!!!

22.00 da ne yapıyordun da maç olmasını istemiyorsun emre 23 de spor gecesi olmuyor 00 de oluyor gece kalıyor diye mi istemiyorsun lanCan beyin bile mesaisi bitti ama daha 5 saat var
22.00 cok gec
geçen sene barcelonaya sövmüştüm ve herkesin fark beklediği maç 0-0 bitmişti, forum yönetimi de beni banlamamıştı. sonra totem olsun diye 2. maçta da sövdüm ama forum bu sefer banladı ve maçta evimizde yenildikBüyük büyük yazdığını görünce yine sövdün sandım![]()
maç saatine kadar bi mesai daha yapabilirCan beyin bile mesaisi bitti ama daha 5 saat var
22.00 cok gec
Adres ver de Gsc olarak toplu şikâyette bulunalım.maç öncesi twitch kanalımda gs değerlendirmesi yapacağız
ardından siyonizm tarih ve türk hava yolları polisliğine kadar uzanan bir sohbet içinde bulunacağız