⚽ ŞL 23/24 Play-Off M:2 | Galatasaray 2-1 Molde | MS | 29 Ağustos

Sadece taraftar baskisi degil, Molde hava sicakligindan da rahatsiz. Adamlar buz gibi ve oksijeni bol bir havadan geliyor. Birde üstüne üstlük zorunlu degisiklikler var. Herseyi gectim, arada birkac gömlek fark var. Artik zahmet edip fark atman lazim diye düsünüyorum..

Okan da saf gibi aynı taktikle çıkıyor. Ulan en azından barış alperi al uzun topları indirsin fiziki mücadele versin. Bunu bile akıl edemiyor
Topu kaptırmakta sıkıntı uzun vursak onu da alıyorlar çok sert oynuyorlar mümkünse sakatlık vermeden 1-0 bitsin ben okeyim yan pas yapsak da kızmam.

Oynadığı ilk full yariya göre idare eder performans verdi bence. Pozisyon alma bilgisi iyi, Molde ilk maçta gibi orta sahayi ezip gecmedi elbet torreiranin da payı var. Fazla yan pas atıyor lakin
Dikkatli izliyorum. Toptan kaçıyor mücadele sıfır. efektif pasları da yok bomboş topçu bence

yav adamlar belli sekanslarda kondisyon olarak çok çok iyi bizden.. tek derdimiz adamları yavaşlatmaya çalışmaktı ilk yarı.. kora kor oynasak bizi çok zorluyorlar.. demirbay hazır olmamasına rağmen zekice oynadı.. topu karşıya vermemek önemli olan şu an.. hızlı çıkıyor adamlar..

Adamlar basmadığı için biz de rahat rahat pas yapmayı tercih ettik. İlerideki formdaki tek hücum silahımız seke seke oynar ve koşamazken mantıksız da değil. Sonuçta amaç turu geçmek.

- Demirbay bence yetersiz . Vücut dili - pasları bana güven vermiyor , pasında hata olsa topu kapanı yakalayamaz gibi duruyor

- Apokerim nerdeyse Nelssonun önüne çıkarak adam karşılıyor göbek hala karşılamada çok zayıf

- Tete geri gelip top alıp hareketlendirmeye çalışıyor - takdire şayen..Kerem A. da biraz yapsa çok sevineceğim.

- gene 5 dakika falan stoperler ve bekler pas yapıyor ileride 10 saniye bir şey aramamız için. çok canımız sıkılır valla.

- adamlar gene kaleci dahil hemen hızlı başlatıp çatır çatır geliyorlar bizim oralara, Yan toplar hep yaya düşüyor. gelişine şut yada "hasssss..." dedirtecek ara pasla gole gidebilir tehlikeli takımlar.

- Kerem NİHAYET icardi haricinde hareket edip teteyi bıraktı, iyi şuta gol olabilirdi.

ÇOK ÖNEMLİ : Boey'de serbest kalma maddesi var mı ? varsa ne kadar ? çünkü bu adam böyle Avrupa performansı versin bu sene, bayerne 45-50 ye falan satılır böyle adam bulunmaz kolay kolay(ofansı hala zayıf dicem ama topu taşıyamıyoruz ki ileri)

Rakipler pire gibi acayip hızlılar üstüne fiziksel olarak bayır domuzu gibiler 5-3-2 oynuyorlar kendi yarı sahasında 25 metrede kompakt oynuyorlar.

Geri
Üst Alt