⚽ ŞL 23/24 Play-Off M:2 | Galatasaray 2-1 Molde | MS | 29 Ağustos

Oyun olarak belki hak ettiğimiz bir tur olmadı ancak skoru alarak turu geçmeyi bildik. Futbol netice oyunu sonuçta, şimdi önümüze bakmalıyız.

Çok kötüydük yine. Futbolun adaleti yok. Neyse ki şu lanet elemeler bitti ve gruplara kalabildik. Ama bu böyle gitmez. Rezil oluruz şampiyonlar liginde bu futbolla.

Oyun bize bir uyarı oldu evet çünkü kötüydük

Ama oyun hatırlanmaz

Skor hatırlanır başarı hatırlanır

Tadını çıkarın

Sansa bala turu gectik ofsayt olmasa bir gol daha yerdik
Baraja carpip giren iki gol olmasa bugun mahvolmustuk
Herkes takkeyi onune koymali
Bu takim top filan oynamiyor
Transferle alakali bir durumda degil
Angelino terlemeden maci bitirdi bu kadsr gamsiz umursamaz oyuncu az gordum
Kerem poter bir an onca uyarilmali

En zor en stresli maçımızı atlattık çok şükür. Bundan sonrası artık daha iyi olacağımızı düşünüyorum.

Bu arada bu molde yi isteyenler harbiden bu işi bilmiyor. Bu takım kondisyon olarak öldrdü bizi sezon başı. Bir daha aklınızda olsun sıcak mıcak falan önemi yok. Çağırmayın şu ligi başlamış yüksek kondisyonlu takımları...

3 on elemeden sonra gruplardayız. Abv böyle işin! Ulan hunter bu ülke puanının buralarda olmasının en büyük nedeni sensin. Abv!

1-1‘de olsa eliyorduk.Bizim futbolcuların aklına ülke puanı geldiği için taşak geçmeyi bırakıp fişi çektiler.
Ne koyduk beee.

Valla ilk maçtan sonra dedim hoca başka bir kurguyla çıkar ama göz göre göre aynı şeyi denedi şu takıma orta sahayı fırsat transferine bırakmak tam anlamıyla ihanet oluyordu

Geri
Üst Alt