⚽ ŞL 23/24 Play-Off M:2 | Galatasaray 2-1 Molde | MS | 29 Ağustos

Nasıl mantık

City, Real ve Bayern elit oyuncuları çıkar, ne kalır?
Elit oyuncuları çıkaralım demedim ki. Gruplarda elit oyuncular en iyi ihtimalle dengelenir, ki çoğu bizden daha fazla elit oyuncuya sahip, o zaman büyük hüsran olur demek istedim. Şu elit oyunculara rağmen şans ciddi yardım etti bu turda.

En zor en stresli maçımızı atlattık çok şükür. Bundan sonrası artık daha iyi olacağımızı düşünüyorum.

Bu arada bu molde yi isteyenler harbiden bu işi bilmiyor. Bu takım kondisyon olarak öldrdü bizi sezon başı. Bir daha aklınızda olsun sıcak mıcak falan önemi yok. Çağırmayın şu ligi başlamış yüksek kondisyonlu takımları...
Hocam Twenteninde kondisyonu iyiydi macada oyle basladar zaten ama bizde net bi oyun akli yok planlama olarakta suana kadar iyi gitmedik bence. 2 ay once aldigimiz oyuncunun hazir olmasini bekliyoruz hala

Sonuç odaklı bir oyun gerekiyordu, iyi futbol için zaman gerekiyor. Daha iyi olacağız, takıma inanıyorum.

Kanser olduk mac bitene kadar iki top yapamayan takimiz
Bu bakambu bos kaleye topa ayagini koyamayacaksa bizim forvet bile almamiz lazim icardi sakatlansa ligte ilk uce giremeyiz

Burda Ramos transferi için Molde maci niye bekleniyor.....tur garanti denildi

Futbolun 1 milyonluk oyuncularla da oynanabildiğinin kanıtı.
Stres yok bizimkilerin yarısı sahada yarısı kenarda altına sıçıyor.
Kenardan yedek sokuyor sistem aynı.

Yıldız olsun şu olsun bu olsun. Şu adamlarda mevcut ekonomik gücümüz olsa UEFA kupasını indirirler biz niye indiremiyoruz sorgulamak lazım.
Yok suni çim, yok nem, yok yükleme.
Yükleme o zaman oğlum, yıl içine yay.
Oliviera şöyle kerem böyle berkan başka.
Zaniolo olmaz, miço boktan.

Adamlarda niye hissedilmiyor kardeşim bu oyuncu eksiklikleri. Müthiş giderken niye 2 senedir korkudan götümüz dalaklanıyor.
Bu kafayla kazara finale falan çıkmayalım. Geçen sene şampiyonluğun çözümü için mertens ve icardiye emekleri mataya da kenardan teknik desteği için teşekkür edip.
Keremin, gomisn falan kölesi olmanız lazım.

Evwt herkes aynı şeyi yazmasın kısa keselim muhabbeti bitirelim arkadaşlar.. bok gibi oynadık hatta şöyle deyim bu takımın 200 tane avrupa maçını izledim 6 yedik 5 yedik ama şöyle bir takıma karşı bu kadar ezildiğimizi hatırlamıyorum… herkes zaten hemfikir fazla uzatmayalım başımız ağrıyor vala…

Molde'ye ne uzulcem yahu. Senelerce anamizi sevdiler Avrupa takimlari aynen boyle oyna(ma)yarak. Sadcee kaliteli ayaklariyla bizi 1-0'larla, 2-1'lerle elediler. Kendimizi avuttuk durduk serefli maglubiyet diyerek. Ahanda simdi bi ayni muameleyi onlara cekiyoruz ve hep beraber bir agizdan

OOOHHHHHH OHHHHHHH

cekiyoruz. Gule gule Mo'cugum. Sicak dus mu aliyon, soguk mu ne istersen onu al.

şayet antep macıda böyle olursa okan hoca icin çanlar calmaya baslayacak,biz fener degiliz.

2.yari angelino müthişti.herif acayip teknik.defansta da iyi kereme ragmen.kerem akturkoglu 2.yarinin başında çıksa gol değil,goller gelirdi.golu yedirince çıktı.kac tane hatali tercih tapti topla defanstan çıkarken.okan hoca rezil bi maç izletti.tete pozisyona kolay giriyo,belli.ama kerem 2 golden etti teteyi

İcardi harici en önemli bölgeye alınacak adamları neden sona bırakırız? Acayip işler yapıyoruz. CL olmasa orta sahaya adam mı almamayı planlıyorlardı acaba? Az kalsın elenecektik. İşin diğer tarafı boşta düzgün adamda kalmadı gibi. Bakalım kim ya da kimler gelecek.

Bu arada Zaha'yı gören oldu mu? Maçta mıydı? Klüpten düzgün bir bilgi de gelmiyor ki bu adam ne yapıyor bilelim.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt