Can Danacıyan
Aslan Üye
- 18 Temmuz 2012
- 9.191
- 3.714
- 1.298
Adamlar haketti adamların kalecisi yere bile yatmadı bu maçta rezillik bu maç.ilk maç bile daha az skandaldı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yok yani herifler full defnas sonra minimum 5 6 kişi atağa depar - biz orta kısmı kullanmadan saece 4 adama bir şekilde top ulaştırıp iş yapmaya çalıştık.Bence biz ayakta kaldık her şeye rağmen, adamlar 2 maçta da son yarım saat üsümüzden geçti.
Zaten bu kalite farkını ancak çok iyi takım oyunu ve yardımlaşma ile eşitleriz bir nebze..Elit oyuncuları çıkaralım demedim ki. Gruplarda elit oyuncular en iyi ihtimalle dengelenir, ki çoğu bizden daha fazla elit oyuncuya sahip, o zaman büyük hüsran olur demek istedim. Şu elit oyunculara rağmen şans ciddi yardım etti bu turda.
NKGSDVAGSMolde içimizdeki düşmanları üzdü.
Maç oynanırken daha fazlaydılar.Ceza yememek için sıktık dişimizi.HAHAAHAH DAHA MAÇ BİTMEDEN KUŞLAR BASMIŞ
HAHAHHAHAAH
HAHAHHAH
Tutun garanti olmadığını herkes biliyor popo korkusuyla bitirdik maçıBurda Ramos transferi için Molde maci niye bekleniyor.....tur garanti denildi![]()
Yalniz twente kirmiziya kadar cok iyiydi kirmizi olmasa baska skor konusulurduHocam Twenteninde kondisyonu iyiydi macada oyle basladar zaten ama bizde net bi oyun akli yok planlama olarakta suana kadar iyi gitmedik bence. 2 ay once aldigimiz oyuncunun hazir olmasini bekliyoruz hala
Gerçeklerden kaçmamak gerekir. Bu oyunla sampiyonlar ligi işkenceye döner
100% gitti.Sergio gitmis herhalde, oynatmadi hiç.
SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi