⚽ ŞL 23/24 Play-Off M:2 | Galatasaray 2-1 Molde | MS | 29 Ağustos

Molde dediğiniz takım Faroe adası takımını güç bela geçti önce şunu kabul edelim an itibariyle bok gibi bir takımız..Bu moldeyi bjk de fener de güle oynaya geçerdi..
Artık ayaklarımız yere bassın şu rezil halimizi kabul edip acilen silkelenelim .. Orta saha transferi falan da bu takımı düzeltmez Okan konuşuyor mu dövüyor mu taktik mi çiziyor ne halt yiyorsa yesin sabrımız taştı taşacak..
Ben fenerin de bjk ninde güle oynaya gecegini düşünmüyorum ama bizim kadar kötü oynamazlardi

Allahını seven yediğimiz gole baksın

Kerem Aktürkoğlu nu bi izlesin böyle sorumsuzluk olmaz arkadaş olamaz

Bu maç şampiyonlar ligi biletinin olduğu maç böyle andavalca oynayamazsın..

Migren geldi yeminlen

Adamlar 30 maç yapmış liginde, Avrupa maçlarını da koy 35 diyelim, oyunları oturmuş, öküz gibi fizikliler. Tur gidedebilirdi, hazır falan da değiliz, bu şartlarda 2 maçı da kazandık. Çok daha artacak bireysel performanslar, rahatım o açıdan da hocanın ne oynattığı belli değil, acil kendine gelmesi lazım.

Geçen sene takım gibi takımdık, bu sene çorbaya dönmüş bir kadro ve sahada uyumsuz bir takım var, ne oldu bize. Gelenler gidenler derken hem hocanın hem oyuncuların kafası karışık heralde...

Defansif açıdan belki Amgelinho yerine Kazimcan mi oynasin acaba

6 maç oynadık, 5 galibiyet 1 beraberlik aldık Avrupa'da bu sezon. Gruplar için iyi bir kura ile oyunumuzu geliştirmeye bakacağız. İyi bir kadroyuz, olumlu olalım ve turun keyfine bakalım derim.

Galatasaray bu Cumhuriyetin 100. yılında
şampiyon olur, 30 Ağustosta CL’ye gider.

Play-off üzerinden CL'ye katılmak kolay değil bir kere bunu idrak etmeli herkes. En basiti boşuna 10 küsür senedir play-off üzeri CL'ye kimse katılamıyor Türkiye'den.

Oyundan ben de memnun değilim ama bugün en önemli şey CL'ye katılma hakkını kazanmaktı. Bunu zorlanarak olsa da başarmış olmamız çok güzel bir şey. Bu madalyonun iyi tarafı.

Madalyonun kötü tarafı ise kulüp içinde herkesin şapkasını önüne alıp bazı şeyleri idrak etmesi gerekmesidir. 7-8 transfer yapınca müthiş bir takım olunmuyor, her şeyin sadece transferle olmadığını görmek için üç bir örnek olsa da sadece PSG'ye bakmak yeterli olacaktır.

Hocanın çok net hataları var. Bunları kabullenip çözüm üretmesi gerekiyor.

Geri
Üst Alt