⚽ ŞL 23/24 Play-Off M:2 | Galatasaray 2-1 Molde | MS | 29 Ağustos

Gerçeklerden kaçmamak gerekir. Bu oyunla sampiyonlar ligi işkenceye döner
Aynı sorun geçen sene de vardı. Transferde risk aldık. Zorlansak da ilk hedefe ulaştık. Yeni gelenler takıma oturunca daha iyi olacağımızı ummak gerçeklerden kaçmak değil. Eleştirilere katılıyorum bu arada.

6 maç oynadık, 5 galibiyet 1 beraberlik aldık Avrupa'da bu sezon. Gruplar için iyi bir kura ile oyunumuzu geliştirmeye bakacağız. İyi bir kadroyuz, olumlu olalım ve turun keyfine bakalım derim.
İyi kura şansı unut kardeşim Zalgiris Ljubliana ve Molde ile o mevzu bitti. Şimdi kol gibi takımlar gelecek artık. Şu noktada 0 çekeriz.

3 pozisyonda 5 gol bularak turu geçtik gruplarda işimiz zor gözüküyor çok acil orta sahadaki kara deliği kapatacak adam alınmalı Zaha ve Ziyech sonrası takım ofansif açıdan daha verimli hale gelir ...

ben parmak göstermenin doğru olduğunu düşünmüyorum . kimseye %100 burdan kaynaklı hata diyemem.
Kenardakine net gösterilmeli. Şunun açıklaması yok birebir aynı oyuncular var elinde ve bitirdin yerde başlamalısın en azında 1 senedir top oynuyorlar.

İzliyor izliyor. Keremin kontradan sonra bittiğini bile algılayamıyor. Mertensin koşmaktan, tetenin bir orada bir burada olmaktan yorulduğundan bi haber adam var.
Abi adamları koşturacaksın bu adamlar ciğersiz tanımı, istanbul neminde bunları eriteceksin 60. dakikada bitecekler mal gibi geri koşmaktan biz bittik. 1-2-3-5 ee yeter daha.
Sezon başı boktan bir arkadaşlığı için sebepsiz bir maç yapmamızdan oyuncumuzun sakatlanması ayrı hr türlü bu sezona başlangıcı fail.

Bu kadar adamı idare edemem korkusunu yaşıyor. Korkarsan hata yaparsın hata yaparsan korktuğun başına gelir.

Orta saha problemimiz asikar.Fakat bugun gorduk ki takimda plan yok.Hocanin oyun okumasi 0.Taktik 0 . Tamamen sansa geçtiğimiz tur oldu.Mertens,kerem a, kerem d,bakambu sikintili.Kerem > Zaha mertens > ziyech , kerem d. > 8 no ..Bu takima illaki seviye atlatacaktir.Fakat mevcut halimizle su oyun kesinlikle olmamaliydi.Hocamiz malesef yetersiz.

Sen bu kadar rezil oynarsan hatay bile içinden geçer ..
Yaw şurada Şampiyonlar ligine kalmisiz herkes sinir stres konuştuğumuz konulara bak ..Ostersunddan farkı olmazdı bu turun Okan balı devreye girmese..
Valla sampiyonlar ligine gidip cogunlugun bu kadar mutsuz olduğu ani ilk defa yaşıyoruz sanirim

Takima gomecek kadar sikintili bi durum gormuyorum. Sezom basi, kotu oynuyoruz. Ama yine de kazaniyoruz. Bu donemi hasarsiz atlatmak onemli olan.

Biz de kazaniyoruz, ama anladigim kadariyla Fener'in sezona daha hazir, daha iyi baslamasi bizim taraftarda sacma bir panik havasi yaratmis. Gerek yok.

Muslera, Nelsson, Boey ve İcardi dışında iyi oynayan yoktu

Şampiyonlar Ligini özlemişiz heyecanı bile başka. Oynadıkça eksikler döndükçe toplar takım dert etmeyelim.

Bu gün CL'nin tadını çıkaracağım. Molde çok iyi makine gibi takım 4-5 senedir takımının başında olan bir TD makine gibi takım olmuşlar. Okan hoca bu tur için İcardi, Muslera'ya özel teşekkür etmeli. 1-0 iken yapılması gereken Barış- Kerem A ve Mertens- Kaan değişikliği için gol yemeyi bekledi resmen. Okan hocanın kendini toplaması lazım ama öyle yada böyle girdik CL'ye 35 milyonu kaptık. Okan hocanın ekibine Volz yerine isim katılmalı onun rakip analizini iyi yapıyordu şart bu.

İyi kura şansı unut kardeşim Zalgiris Ljubliana ve Molde ile o mevzu bitti. Şimdi kol gibi takımlar gelecek artık. Şu noktada 0 çekeriz.
Henüz belli olan bir durum yok, bekleyelim bakalım kura çekimini. Ben 0 puan çekeceğimizi düşünmüyorum, daha iyi olacağız bence. Görüşünüze saygı duyuyorum, iyi forumlar dilerim.

İlk maç Berkan, Sergio , Mertens üçlüsü ezildi. Hoca bu maç Toreria, Kerem, Mertens orta sahası ile çıkıyor. Hiç akıllanmamış. Çık kardeşim Toreira, Kaan, Mertens veya Toreria, Berkan ve Sergio ile. Sanki takım iki on numara ile oynuyor.

Geri
Üst Alt