Murat Barbaros
Cezalı
- 29 Nisan 2024
- 106
- 18
- 38
Füllkrug daha çok işlerini çözer gibi kısa vadede.Soru: Realin Aradığı adam Mbappe mi ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Füllkrug daha çok işlerini çözer gibi kısa vadede.Soru: Realin Aradığı adam Mbappe mi ?
Onu istersen baska bir zaman cevaplarim cunku o soruya baska turlu deyinmek lazim ama gec oldu, ben yatacam az sonraSoru: Realin Aradığı adam Mbappe mi ?
Aidiyeti bıraktığından beri standart bir herif oldu çıktı. Sıkılmış gibi duruyor. O eski mbappe olsa dortmund falan karşısında duramazdı herif 2. yarı ortalıktan kayboldu resmen. Pas bile atmıyorlar herife varsa yoksa dembele o da malın bayrak sallayanı. Yazın burada da dayak yiyerek kovulur yakında.Soru: Realin Aradığı adam Mbappe mi ?
tişikkirlir sipirmin <3Barut Ziya finale çıkacaktır.
Bizim ligde şampiyon olamayacak takım şampiyonlar ligi finaline çıktı şaka gibi olay
Bu nası soru rtaşSoru: Realin Aradığı adam Mbappe mi ?
Cogunuz yanlis karsilastirma yapiyorsunuz, seviye farki var feci, sivas a 6 atarsin da bi kopenhagi iki macta yenemessin, ne dortmundu ne parisi eleyebilirdik iki macta, acı gercek bu
Bu mantıkla 2000 Galatasarayı da Uefa finaline yakışan bir takım değildi.Kopenhag da bizim ligde şampiyon olamaz. Şu dortmund son 10 senenin en kötü dortmundu belki de şl finaline yakışan bir takım değil.
Arsenalin aradığı mbabpeSoru: Realin Aradığı adam Mbappe mi ?
Hocaya biat etmediğin sürece beni alıntılama hırb.Arsenalin aradığı mbabpe
Fizik gücümüz ve tempomuz üst düzey seviyede olmazsa zor ama genel olarak baktigimiz zaman Real, Bayern, City, Leverkusen ve Arsenal gibi istisnalar disinda aman aman fark yenilecek bir takim yok. Tamam eleniriz falan ama rezil rüsva olma durumunu görmüyorum. Gercekci hedefi UEFA Avrupa Ligi olarak görüyorum.Şampiyonlar ligi eski kıvamında değil çok ekstrem dünya yıldızları yok doğru yapıyla başarı kazanılabilir bir tek Man City ve Real Madrid halen üst seviye ama Ronaldo ve Messi olduğu dönem kadar Şampiyonlar ligi güçlü değil.
Kopenhag da bizim ligde şampiyon olamaz. Şu dortmund son 10 senenin en kötü dortmundu belki de şl finaline yakışan bir takım değil.