ŞL 23/24 YF M:2 | Real Madrid 2-1 Bayern Münih | MS | 8 Mayıs | TV 8,5

Lobiye bak lobiye. Ofsayt olduğu şüpheli pozisyon için hemen bayrak kaldırdı yardımcı Real lehine. Çok çakallar.

Dortmund’u loser PSG karşısında melekler kurtardı. Winner Real karşısında meleklerden fazlasına ihtiyaçları olacak.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Bizim maçtaki olmayan ofsayt sanki bu maçta çıktı bunlardan.

Helal Real…

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hakemsel anlamda avrupanin fbsi adamlar tamamen.90+da çevirdikleri maçı bile yine son dakikada hakemle aldılar.

Son pozisyon tartışılır cidden...

De Ligt ofsayt gibi ama onun ilk topla hiç alakası yok. Diğer oyuncu (sanırım Muller) ofsayt olabilir de olmayabilir de... Topa doğru biraz hamle yapıyor ama top gelmeden de vazgeçiyor gibi... Rakiple mücadeleye de girmiyor ilk topta... Rakip tek başına zorlanmadan kafayı vurduktan sonra dahil oluyor pozisyona...

Yan hakem erkenden bayrağı çekmese kesin incelenecek pozisyon ama erken çektiği için o da olmuyor.

Edit: Diğer adam (Müller de değilmiş, kim göremedim) vazgeçmiyormuş. İlk tekrar izleyişimde neden öyle geldi anlamadım. Topa doğru gidiyormuş baya, rakiple pek mücadeleye girmiyor hala ama... Ancak ofsayt da değil gibi...

Hakemlik bir şey olduğunu düşünmüyorum. Tuchel maçı skip atmıştır nokta

harry kane çıkıp defansa ek adam koyuyorlar.

ona rağmen 6 pasta bomboş herif kalıyor

Neuer kuacığından top sektiriyor.

ne büyüsüdür arkadaş bu ya

yine real madrid yine hakem

Hakem bayragi niye kaldirdi onu anlamadim.Cok net orsayt degil pozisyon herif dudugu calip oldurdu pozisyonu. Boyle bi macta yapilmayacak bi hata bence.Buyuk eksi yazacak hakemlere.
Madrid maci hak eden tarafti ama Neuer müthiş oyununu sacma bi hatayla baltaladi ve turu hediye etti.Hak eden kazandi.Dortmund’a gecmis olsun diyeyim simdiden bu manyaklar kupa falan vermez kimseye.Turkiyede Mayista Galatasaray’la Sampiyonlar Liginde Real Madrid’le oynamayacaksin bir kez daha gormus olduk.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt