Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kiev/rangers ya da union/slavia.Fb Lil'i geçerse Salzburg-Twente galibiyle eşleşemiyormuş. Diğer 2 eşleşmeden biri gelecek
Fb geçemez Lili. Haydi lilililililililili yarkiev/rangers ya da union/slavia.
Biz Sparta'ya yenildik, Slavia'ya değil. Slavia 21-22'de Köyferansta fbyi elemişti.kiev/rangers ya da union/slavia.
fb eleme ile son cl'ye katıldığında 2001'de rangers'ı 1-0 yenerek (revivo'nun fk golü ile) katılmıştı. sonra da gruplarda 0 puan çekmişti.
son elemelerde de kiev'e elenmişti :d
slavia geçen sezon bize patladı. ifb de union'u kolay geçmişti ilk maç, ikinci maç patates sıçtılardı 3-0 skor avantajına rağmen.
umarım kalamazlar clye yaw.
pragları karıştırdık yau. ama 2001 revivo-rangers infosu güzeldiBiz Sparta'ya yenildik, Slavia'ya değil. Slavia 21-22'de Köyferansta fbyi elemişti.
Fb Lil'i geçerse bunları da geçer bence. Kiev savaş gazisi. Rangers'a geçen sezon psv maçlarında bakmıştım bok gibilerdi. St Jülüa'nın çöp olduğunu geçen sezon gördük. Slavia'yı bilmiyom ama Sparta'nın gerisinde olduklarına göre çok iyi değillerdir. Prag turu ilk maç Nelson'un 2. maç Kaan'ın kırmızıları yüzünden gitti. Elenilecek takım değildi bence.
Kısacası Lil'e elenmeleri lazım.
Fb bu turda elenirse uefa elemelerine, diğer 2 turda elenirse direkt uefa grubuna düşüyorsanırım fenerin bu turu geçmesini dilemeliyiz. yanlış bilmiyorsam bu turda elenirlerse konferansa katılacaklar. konferansı bu sefer güle oynaya kazanırlar. en temizi avrupa ligi ön elemelere kalacak şekilde elenmesi.sanırım sonraki turda elenirse öyle oluyor.
oo o zaman ölümüne luganoluyuz. yanlış biliyormuşum eyvallah.Fb bu turda elenirse uefa elemelerine, diğer 2 turda elenirse direkt uefa grubuna düşüyor
O zaman bu turda elenmeleri hayırlı olur, ya da uefa gruplarını garantileyip mi elenseler bilemedim. Sence hangisi mantıklı? Mourinholu fener köyferansta tehlikeli.Fb bu turda elenirse uefa elemelerine, diğer 2 turda elenirse direkt uefa grubuna düşüyor
Kiev-partizan mağlubunu elerler uefada. Köyferansa düşmezler yani. Şu anda elenmeleri hoş olur.O zaman bu turda elenmeleri hayırlı olur, ya da uefa gruplarını garantileyip mi elenseler bilemedim. Sence hangisi mantıklı? Mourinholu fener köyferansta tehlikeli.
Seversinnn böle ihtimalleriFb Lil'i geçerse Salzburg-Twente galibiyle eşleşemiyormuş. Diğer 2 eşleşmeden biri gelecek
BaymaSeversinnn böle ihtimalleri
YokLugano fbyi z…. mi sizce ?
rangers hoca değiştirdi o maçlarda başka hoca vardı, şimdi clement varBiz Sparta'ya yenildik, Slavia'ya değil. Slavia 21-22'de Köyferansta fbyi elemişti.
Fb Lil'i geçerse bunları da geçer bence. Kiev savaş gazisi. Rangers'a geçen sezon psv maçlarında bakmıştım bok gibilerdi. St Jülüa'nın çöp olduğunu geçen sezon gördük. Slavia'yı bilmiyom ama Sparta'nın gerisinde olduklarına göre çok iyi değillerdir. Prag turu ilk maç Nelson'un 2. maç Kaan'ın kırmızıları yüzünden gitti. Elenilecek takım değildi bence.
Kısacası Lil'e elenmeleri lazım.
Bayma (haha)
Yok (üzülerek like)