ŞL 24/25 2. Ön Eleme Turu M:1 | Lugano 3-4 Fenerbahçe | MS | 23 Temmuz

lugano gol atarsa
fenerbahçe'ye mi sayılacak

tipik mourinho takımlarında bunun gibi çift ayaklı maçlar genelde 0 veya tek farklı mağlubiyetle biter.

0 riskle oynarlar.

Fener diri bir takım kurdu ama tecrübesizler ve yetenek olarak bizden gerideler. Bu turu geçebilirler ama formda bir takıma denk gelirseler Mourinho'nun seyir zevki yüksek defans futboluna muhtaç olurlar turu geçmek için.

Abi ben feneri stratejik olarak bile tutamıyorum, gerekirse sadece lige odaklansinlar ama fenere koysunlar, bakış açım bu

Fener diri bir takım kurdu ama tecrübesizler ve yetenek olarak bizden gerideler. Bu turu geçebilirler ama formda bir takıma denk gelirseler Mourinho'nun seyir zevki yüksek defans futboluna muhtaç olurlar turu geçmek için.

Renktaş niyeyse Fenerbahçe'nin diri olmadığını düşünüyorum ya. Aksine bi kalaslık var sanki.

Mou nun roma döneminin benzeri gelişiyor fenerde ,transferler bile benzer, muhtemelen oyun tarzida benzer olacak özellikle taraftarın hiç hoşuna gitmeyecek mounun oyun tarzı, aldırdığı oyuncular

Roma döneminin kopyası bir mou gorecez büyük ihtimal

Mou nun roma döneminin benzeri gelişiyor fenerde ,transferler bile benzer, muhtemelen oyun tarzida benzer olacak özellikle taraftarın hiç hoşuna gitmeyecek mounun oyun tarzı, aldırdığı oyuncular

Roma döneminin kopyası bir mou gorecez büyük ihtimal
hazırlık maçları bunu gösteriyor şuana kadar hücumdan kısır futbol

bunların maç konusunu niye açıyoruz yav

CL'de Diğer maçlar yeter artar bile

Geri
Üst Alt