ŞL 24/25 2. Ön Eleme Turu M:1 | Lugano 3-4 Fenerbahçe | MS | 23 Temmuz

Bu sene bambaşka bir cekü geliyor

bu sene fener taraftarı cok saç baş yolacak,bakalım hacı gibi mouya da sövebileceklermi

Formanin kalite rezilligine bak, bim poseti resmen ayni bizim formalar gibi bu elit a kategorideyiz vs muhabbeti tamamen yalan, puma rezil yav

Bunların taraftarı da futbolu bilmiyor Dzeko'yu yollayın diyorlardı. Adamdan faydalanmasını bilirsen 20+ skor katkısı verir sana.

Ama Ferdi'nin net gitmesi lazım

Bunlar gecen seneden daha kötü bu mac itibari ile. Defanslari cok pozisyon veriyo. Lille bunlari eler

Bunların taraftarı da futbolu bilmiyor Dzeko'yu yollayın diyorlardı. Adamdan faydalanmasını bilirsen 20+ skor katkısı verir sana.

Ama Ferdi'nin net gitmesi lazım
kesınlıkle,taraftarına nesyriyi 1 kere 90 dk izleyen yoktur muhtemelen

ki umarım onu oynatır cunku adam hem dengesiz hem cezasahası golcüsü ama dzeko fosili takımıda oyntıyor duvar oluyor
yanlıs adama 20 milyon gömdü aptallar

Bunlar daha ilk maçlar, defans oturacaktır, morinyoyu tebrik ediyorum defans güvenliğinden zaaf vermeden atak varyasyonlarla 4 gol yaptı
Yenilen 2 gol için defansı biraz daha arttırması gerekecek tabi, zamanla oturacaktır
Bot: maçı izleyemedim ama skordan belli her şey

Heriflerin organize tek golü var o da 50 metre koşup topa vuran ve ona vurduran penaltıyı da yaptıran mal herif yüzünden.

Nordsjealland gibi bir takım bunları yine 6lık yapar bak diyeyim. Defansif olarak o kadar boktanlar ki.
Dua etsinler var denen şey varsa bile devreye girmiyor.
Penaltı öncesi tekme net sarı kart ve gol iptali. Aynı adam 3 tane daha sarı kartlık hareket yaptı. Penaltı bile yaptı da hakem aldatmaya yönelik kart gösterdi nereye aldatmaya yönelik meral ediyorum. Koşan adama tokat attı kart çıkmadı.
Osayi kavga çıkarttı normal şartlarda herhangi bir maçta direkt sarı kartlık hareketler bunlar. Ekstra sponsorluk + Mourinho var diye ŞEREFSİZ Uefa da bunların götünü kollayacak bu sene.

Geri
Üst Alt