ŞL 24/25 2. Ön Eleme Turu M:1 | Lugano 3-4 Fenerbahçe | MS | 23 Temmuz

beyler jesus'dan beri fener izlerim olayın ciddiyetine varmak lazım. kalecimiz stoperlerimiz ve forvet hattımız dışında çok daha iyi olduğumuz bir bölge yok.

mesela adamların bekleri bizimkileri mundar eder ve orta sahaları bizimkinden kat ve kat iyi kanatlar dengeli gibi.

bu nedenle 8 numara ve 2 numara transferleri sezonun kaderini belirleyecektir. çünkü 8 ile orta sahada dengeyi bulabilir 2 numara ile de bekler arasındaki makası daraltabiliriz.

anladığım kadarıyla murunyo yenilmez bir takım oluşturuyor

şubat'ta ligi alırlar cl de final bekliyorum

beyler jesus'dan beri fener izlerim olayın ciddiyetine varmak lazım. kalecimiz stoperlerimiz ve forvet hattımız dışında çok daha iyi olduğumuz bir bölge yok.

mesela adamların bekleri bizimkileri mundar eder ve orta sahaları bizimkinden kat ve kat iyi kanatlar dengeli gibi.

bu nedenle 8 numara ve 2 numara transferleri sezonun kaderini belirleyecektir. çünkü 8 ile orta sahada dengeyi bulabilir 2 numara ile de bekler arasındaki makası daraltabiliriz.

Orta sahaları kat ve kat daha mı iyi? Renktaş kusura bakma ama adamlarda Fred dışında orta saha yok. Kanatlar daha iyi diyorsun, Barış Alper Ziyech Kerem vs

Ya trollüyorsun ya da cidden sarhoştun yazarken başka açıklaması olamaz

Daha ligin başı oynanan oyun hiç bir takım için ölçü değil.Hatırlayın götü boklu takıma eleniyorduk adamları beceriksiz olmasa.

Orta sahaları kat ve kat daha mı iyi? Renktaş kusura bakma ama adamlarda Fred dışında orta saha yok. Kanatlar daha iyi diyorsun, Barış Alper Ziyech Kerem vs

Başka 1 açıklaması daha olabilir rengim sen okuduğunu anlamıyorsun. Kanatlar dengeli dedim nerede daha iyi?

Bizde toreria dışında orta saha var mi? adamların orta saha fred ismail symanzki 3 ude takım oyununa yatkın mücadeleci. Kerem demirbay oliviera Berkan bunları sayıyor musun cidden ?

Yav şöyle şeyler yazınca elinize ne geçiyor anlamıyorum. Kuş imasıyla karşılaşır böyle yorumlar.

Fenerin bizden iyi olduğu tek bölge bekler.

Gs sozlukte de böyle bikac yorum okudum🙂

Yav şöyle şeyler yazınca elinize ne geçiyor anlamıyorum. Kuş imasıyla karşılaşır böyle yorumlar.

Fenerin bizden iyi olduğu tek bölge bekler.
Ordan da dengesiz,penaltıya müsait ve karta acik samuel ve kırılgan merti istemem.fb savunma hattına bakınca bir tek ferdi ve ostorvalde derim

Bu sonuçla Fb şampiyonlar ligi kupasının bir ucundan tuttu diyebilir miyiz

Klasik oldu artık her sezon bu zamanlar fb şampiyon ilan edilir bizim için de kaos olacak denir sonra da sezon sonu görürüz kim şampiyon oluyor kim kaos oluyor

Başka 1 açıklaması daha olabilir rengim sen okuduğunu anlamıyorsun. Kanatlar dengeli dedim nerede daha iyi?

Bizde toreria dışında orta saha var mi? adamların orta saha fred ismail symanzki 3 ude takım oyununa yatkın mücadeleci. Kerem demirbay oliviera Berkan bunları sayıyor musun cidden ?
Hüstad kanatlar dengeli ne demek cidden çok anlamadım demek istediğini, ama hem bek hem hücum oyuncularının totalini diyorsan Ferdi dışında Fenerbahçe'nin kanatları çöp. Tadic zaten kanat oyuncusu değil. Mert Müldür dediğimiz adamı da tanımasak inanacağım, Osayi'nin yedeği işte. Osayi ise sıradan bir bek oyuncusu.

Ayrıca onların kanat organizasyonlarında hadi Tadic işe yarar diyelim, Tadic'in yaptığını yapabilen Ziyech var bizde. Ancak onlarda Kerem veya Barış Alper'in yaptığını yapabilen bir kanat bulunmuyor.

Orta sahaya gelecek olursak, İsmail'in Kaan Ayhan'dan üst bir tarafı yok. Simanski'yi beğenirim ama Kerem Demirbay'dan çok farklı bir performans sergilemiyor üstelik Kerem D. çok daha katkı sağladı. Mertens'i saymadım bile. Fred işte orta sahalarındaki önemli isim.

Ek olarak söylüyorum, Mourinho değişmez. Bu adam Madrid'ten tut Porto'ya kadar oyun tarzı hep aynı kaldı. Elimdeki kadroya göre hareket ederim hiçbir zaman demedi, her zaman kendi oyun anlayışını sahaya koydu. Mourinho'nun oyun anlayışı ise her zaman winner bir underdog sistemiydi. Nitekim bu sistemle liglerde artık başarılı olamasa da böyle kapanmak ve fırsat buldukça gol atalım felsefeli turnuvalarda işe yarıyor, bizde de yaradı işte, şansımız yaver gitse Avrupa Kupasında yarı finali görüyorduk neredeyse.

Ama tabii ki Mourinho önemli bir teknik adam. Mesela dün maç içerisinde Ferdi ve Mert Müldür'ü oyuna dahil ettikten sonra Fener'in sahaya dizilişi değişti. Türk futbolunun kanserlerinden birisi nedir desek, sahaya çıkan dizilimin maç içerisinde asla değişmemesi. Teknik adamlar sahaya 4-4-2 çıktıysa ve sonra atıyorum 3-5-2'ye dönerse sanki allah'a şirk koşmuş gibi mi hissediyor napıyor bilmiyorum.

Eğer bunlar eklemelerle oluşacak son 11'inde de bu şekilde rakibin rahat şekilde pas yapmasina izin veren oyun oynarlarsa bu sene ligde cümbüş var. İnşallah press işini yapmazlar. Son 3 yıldır bu press işini güzel yapıyorlardı. Ayrıca dzeko, FRED, skimanski ve tadicin tüm sezonu aynı performans ile yurutebilecegjni hiç dusunmuyorum

fb maçı bitmiş
gsc'de konuşuluyor
komedi valla

Geri
Üst Alt