ŞL 24/25 2. Ön Eleme Turu M:2 | Fenerbahçe 2-1 Lugano | MS | 30 Temmuz

maç bitti sayılır ama 12 yaşındaki oğlum fenerli olduğu için kapatmama izin vermedi :) resmen işkence çekiyoruz. doğumundan itibaren yatak nevresimine kadar cimbom desen seçmişim cimbom forması giydirmişim kim kanına girdiyse fenerli yaptı :(
nevresim almana gerek yoktu be üstat.

icardi'yi görüp de hala fbli olmaya devam ediyorsa, kendin sorgula. bilemiyorum yani :d

bomboş bir ekibi bile 100 m euro yatırımla g.t zoruyla eleme ihtimali olduğunu anlat ozaman yeter. :d

sen de sevinirsin artık oğlun için hadi fb lugano'yu eledi yine iyisin :d

Fred'in sakatlanıp çıkması Fb'ye yaradı bu arada o oyundayken daha rahattı Lugano. Lille nasıl acaba transfer dönemi nasıl geçti mesela? Ama Fb böyle devam ederse Lille karşı işleri zor olur herhalde o zamana kadar biraz daha iyi olurlar sanırım 1 hafta sonra olacak maçları. Neysri'nin transfer durumu yüzünden takımıyla 1 hafta antrenman yapmıştı sanırım, Maximin'de hazır değil bunlar zorlayabilir Lille maçında Fb'yi.
Yoro yu sattilar bu hafta uçakları indirirler para bok şuan

maç bitti sayılır ama 12 yaşındaki oğlum fenerli olduğu için kapatmama izin vermedi :) resmen işkence çekiyoruz. doğumundan itibaren yatak nevresimine kadar cimbom desen seçmişim cimbom forması giydirmişim kim kanına girdiyse fenerli yaptı :(

Talihsiz bir durum ama 12 yaş geç sayılmaz
Uzun vadeli bir planla bilinçaltına mesajlar vererek çevirebilirsin bence hala
Direkt feneri bırak Galatasaraylı ol demek işe yaramayacaktır

nevresim almana gerek yoktu be üstat.

icardi'yi görüp de hala fbli olmaya devam ediyorsa bilemiyorum yani :d

bomboş bir ekibi bile 100 m euro yatırımla g.t zoruyla eleme ihtimali olduğunu anlat ozaman yeter. :d

sen de sevinirsin artık oğlun için hadi fb lugano'yu eledi yine iyisin :d
tam fanatik olmuş. birlikte maç izlerken ne şeyler diyorum hiç bana mısın demiyor . antu forumunda " bu eziyetin adı fener" diye yazıyorlardı resmen gözlemliyorum . başarı kupa hiçbir şeye bakmıyor.

Baktim forum ümitsizlendi hemen bastim luganonun galibiyetine 1000 tl

Spiker „Kulübede öyle süper yetenekler var ki“ olm bunlar ne iciyo?

12 yaşındaki oğlun ne fb başarısı gördü de fbli oldu

Nkfvas diyebilirsiniz o zmn

Geri
Üst Alt