ŞL 24/25 2. Ön Eleme Turu M:2 | Fenerbahçe 2-1 Lugano | MS | 30 Temmuz

$ikebahce, $erefsizbahce, $aibebahce gene hakemin rakibe verdigi abuk subuk sari kartlar ile oyundan dusmesini sagladi ve namussuzbahce kazandi.

Özeneceği ama Galatasaraylı olmadığı için katılamayacağı etkinlikler olabilir
Kendine neyi ideal belirlediyse, o duyacağı mesafedeyken 3. bir şahısla Galatasaray’ın bu ideale uygun olduğunu gösteren sohbetler
Yani ne bileyim mesela kibar olmaya dikkat eden bir çocuksa Galatasaray’ın centilmenler kulübü olduğuna dair bir sohbet
Ya da bitirim bıçkın olmaya özenen bir çocuksa Galatasaray’ın en bitirim, delikanlı kulüp olduğuna dair
Ya da sevdiği bir karakterin özellikleriyle bizim kulübü benzeştiren bir sohbet
gibi gibi
Ama ona direkt konuşma, onu çevirmeye çalıştığını anlamasın, o yanınızdayken 3. biriyle sohbet gibi
bu dediklerinizin hiçbir faydası olacağını düşünmüyorum . çünkü fener taraftarı olma sebebi başarı kupa itibar popülarite vs hiçbiri değil. renklerini ismini seviyorum dedi fenerli oldu arkadaş çevresinden de fenerli olan vardı . şimdi tam anlamıyla kronik bir seviyede. ben nasıl cimbomdan vazgeçmiyorsam küme düşse dahi umrumda değilse o da öyle. genetik olarak benziyor ama tersi yönde tutmuş :)

Fener bu oyunu ile bir yere varamaz

Ileriye dönük Hic isik yok cünkü adamin oyun anlayisi bu zaten

Bayagi güc kaybetmisler

Biz ciddi’ye alirsak ve eksikleri kapatirsak rahat götürecegimiz bir lig olur

Valla bence iyi hoca hala ama bu iki maç çok kötüydü

Et mi balık mı Kasım ayında anlarız
Evet aynen lakin son takımlarında izleyenler bilir prime dönemlerine göre saha içini daha çok karıştırıyor hem saha içi hem saha dışı, keza şahsi görüşüm oyuncu secimleride aynı roma dönemi gibi yanlis

Lille g.tunden kan alır bunların. Geçen sezon Olympiakos ile birlikte Konferans’ı en önemseyen takımdı Lille. Villa maçını çok istediler ama turu geçemediler. ŞL için fener’i paramparça ederler.

Geri
Üst Alt