ŞL 24/25 2. Ön Eleme Turu M:2 | Fenerbahçe 2-1 Lugano | MS | 30 Temmuz

bu dediklerinizin hiçbir faydası olacağını düşünmüyorum . çünkü fener taraftarı olma sebebi başarı kupa itibar popülarite vs hiçbiri değil. renklerini ismini seviyorum dedi fenerli oldu arkadaş çevresinden de fenerli olan vardı . şimdi tam anlamıyla kronik bir seviyede. ben nasıl cimbomdan vazgeçmiyorsam küme düşse dahi umrumda değilse o da öyle. genetik olarak benziyor ama tersi yönde tutmuş :)

Eh yapacak bir şey o zaman

Dünya devi Lugano yu nasıl yendiler.

bu maç fener için ölçüt değil. daha sene başındalar yükleme yapılmamış oyunculara . bu sene adam akıllı 8 numara sağ bek ve forvet almazsak fener ipi göğüsler. mou faktörü de var
ismail yüksek çok enerjik. bu adam bizde olmalıydı. irfan da tehlikeli. girer girmez de attırdı.
kalecileri kova o konuda rahatım . ama genel anlamda bizden daha kompakt oynadılar. okan ve yönetim umarım bunları görüyordur.

Acunun kanalı yani ve özellikle anirmazsa belki işinden olacak adam ne yapsın ben çok kızamıyorum kölelik sistemi hala devam ediyor
hayatta yalakalıktan para kazanmaya çalışan insanlara kızmayacaksak kime kızacağız rtş.
ben böyle insanlardan bırak nefret etmeyi tiksiniyorum.

hayatta yalakalıktan para kazanmaya çalışan insanlara kızmayacaksak kime kızacağız rtş.
ben böyle insanlardan bırak nefret etmeyi tiksiniyorum.
Bende sevmem böyle insanları ama adım.gibi eminim acun bunlara söylüyordur bu tarz şeyleri, eziklik çok kötü birsey misal biz şampiyonluğa 1 2 gün seviniyoruz başkan hırsızı hariç,ama onlar luganoyu ekleyince bile yarın sokaklarda gör bak formayla gezecek mallar 😃

bu maç fener için ölçüt değil. daha sene başındalar yükleme yapılmamış oyunculara . bu sene adam akıllı 8 numara sağ bek ve forvet almazsak fener ipi göğüsler. mou faktörü de var
ismail yüksek çok enerjik. bu adam bizde olmalıydı. irfan da tehlikeli. girer girmez de attırdı.
kalecileri kova o konuda rahatım . ama genel anlamda bizden daha kompakt oynadılar. okan ve yönetim umarım bunları görüyordur.

Bu ne ya

Bu kadar da belli edilmez bu is

Bok gibi oynadilar ne kompakt’i ilk yari en az 0-3 olabilirdi

Fred sakatlanmasa fenerin bu maci kazanma sansi yoktu,yerine giren ismail enerji katti

Onun disinda fener rezalet oynadi ve oynamaya da devam edecek cünkü mourinho’nun oyun anlayisi bu

Yükleme ile alakasi falan yok adam zaten bekleterek oynatiyor takimlarini oyunu rakibe birakiyor bu herzaman böyle olmustur

Ismail kartal’i ararlar bu oyun anlayisi ile bir yere varamazlar

Ay em cose morinyo yine romada ki taktiğin aynını oynatıyor

Geçen sene ismail varken iyi kötü bunların maçları heyecanlı oluyordu

Şimdi 1 gol at üstüne yat bombok top oynuyorlar daha doğrusu bu mal moriş çok sokuk top oynatıyor

Bunun ömrü çok değil

Bu Fener, başka Fener arkadaş.

2 transferle Okan Hoca icinden geçer hem tff nin hem morinyonun..
Ismail eagle yi yollayarak hayatiniin hatasini yaptilar

Evet aynen lakin son takımlarında izleyenler bilir prime dönemlerine göre saha içini daha çok karıştırıyor hem saha içi hem saha dışı, keza şahsi görüşüm oyuncu secimleride aynı roma dönemi gibi yanlis
Bu maçlar ölçüt değil ya, transfer bitmemiş topçuları tanımamış bence normal bu görüntü bu aşamada

314 mesaja kadar yine iyi kamufle olmuş eren kuş. forvet lazım yazmış en sonunda acaba ne düşündü onu yazarken sormak isterdim mıhlanmasaydı.

Bu sezon erken başladılar yuksek oranli maçlara :d

20.50 oran gelmiş

Hakem Bi 5 dk fener lehine faul çalmaya başladı orda beraberliği yakaladılar.
Top falan oynadıkları yok

SM-A515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Köy takımı bunlardan daha iyi futbol oynadı bu hiyarlar da bayram şenliği yapıyor. Y. Gibi oynadılar.

Oynadiklari oyunun yükleme ile veya takimi tanima ile alakasi yok benim görüsüme göre

Ilk macta da bu macta da fener topu rakibe birakti

Rakibin oynamasina izin veriyorlar ve bunu taktik icabi yapiyorlar eksik olduklari icin degil

Adamin oyun anlayisi bu zaten rakip alsin istedigini yapsin ama firsat verilmesin kapilan toplarla hizli hucum veya duran toplarla sans arama plani üstüne kurulu adamin düzeni ve bu yüzden son 7-8 senedir basarisiz cünkü kendini gelistiremedi

Oynatmak istedigi oyunu bir turnuva da yapabilirsin ceyrek final yari final veya final de

Ama lig genelinde yaparsan bu oyunun günümüz futbol karsiligi koca bir sifir

Fener de homurdanmalar baslar yakinda

Geri
Üst Alt