Gökhan Gel
Ulubatlı Souness
- 22 Şubat 2017
- 32.709
- 28.778
- 1.933
bi breivik turu getirirdi lugano''ya. doumbia çok yalnız kaldı orta sahada.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ney ölçüt lan fb icin fbli?fbde bayern munihi sahaya dar edecek,manchesteri ham yapacak potansiyel var mi?zalgris falan demeyin hic.bizle alakanız yokbu maç fener için ölçüt değil. daha sene başındalar yükleme yapılmamış oyunculara . bu sene adam akıllı 8 numara sağ bek ve forvet almazsak fener ipi göğüsler. mou faktörü de var
ismail yüksek çok enerjik. bu adam bizde olmalıydı. irfan da tehlikeli. girer girmez de attırdı.
kalecileri kova o konuda rahatım . ama genel anlamda bizden daha kompakt oynadılar. okan ve yönetim umarım bunları görüyordur.
Bu neymis boyle.ben okocha formama işeyip çöpe attım ve Gs li oldumbu dediklerinizin hiçbir faydası olacağını düşünmüyorum . çünkü fener taraftarı olma sebebi başarı kupa itibar popülarite vs hiçbiri değil. renklerini ismini seviyorum dedi fenerli oldu arkadaş çevresinden de fenerli olan vardı . şimdi tam anlamıyla kronik bir seviyede. ben nasıl cimbomdan vazgeçmiyorsam küme düşse dahi umrumda değilse o da öyle. genetik olarak benziyor ama tersi yönde tutmuş![]()
darbeye bağlı. icardi gibi kırık varsa en az 1 ay oynatmaz mourinhoŞimdi bu fred kaç hafta yok?
Jose Mourinho:Şimdi bu fred kaç hafta yok?
Kendi de battaniyeden etkilenmiş.Abi adamin oğlu nevresim takimi gorup fenerli olmuş
Niye banladiniz
bu maç fener için ölçüt değil. daha sene başındalar yükleme yapılmamış oyunculara . bu sene adam akıllı 8 numara sağ bek ve forvet almazsak fener ipi göğüsler. mou faktörü de var
ismail yüksek çok enerjik. bu adam bizde olmalıydı. irfan da tehlikeli. girer girmez de attırdı.
kalecileri kova o konuda rahatım . ama genel anlamda bizden daha kompakt oynadılar. okan ve yönetim umarım bunları görüyordur.
Ulan ne dümen adamsın ŞahinAbi adamin oğlu nevresim takimi gorup fenerli olmuş
Niye banladiniz
Iyi olmuş banlandıgı sürekli olarak icardiye sallayan GS limi olur yav her konuda sallıyordu adama karısıda dahil tam ifblilerin yapacagı hareket gibiAbi adamin oğlu nevresim takimi gorup fenerli olmuş
Niye banladiniz