ŞL 24/25 2. Ön Eleme Turu M:2 | Fenerbahçe 2-1 Lugano | MS | 30 Temmuz

Anladığım hakem ve luganonun hocası maçın içine etmiş.bugun eğlenebilirdik yazık oldu🙂🙂

İkinci yarı lugano td si ne yapmaya çalıştı anlamadim? Adam maçı vermeyi geçtim turu verdi resmen. Çok rahat gecebilirlerdi turu ama acemilik iste

bu maç fener için ölçüt değil. daha sene başındalar yükleme yapılmamış oyunculara . bu sene adam akıllı 8 numara sağ bek ve forvet almazsak fener ipi göğüsler. mou faktörü de var
ismail yüksek çok enerjik. bu adam bizde olmalıydı. irfan da tehlikeli. girer girmez de attırdı.
kalecileri kova o konuda rahatım . ama genel anlamda bizden daha kompakt oynadılar. okan ve yönetim umarım bunları görüyordur.
Ney ölçüt lan fb icin fbli?fbde bayern munihi sahaya dar edecek,manchesteri ham yapacak potansiyel var mi?zalgris falan demeyin hic.bizle alakanız yok

bu dediklerinizin hiçbir faydası olacağını düşünmüyorum . çünkü fener taraftarı olma sebebi başarı kupa itibar popülarite vs hiçbiri değil. renklerini ismini seviyorum dedi fenerli oldu arkadaş çevresinden de fenerli olan vardı . şimdi tam anlamıyla kronik bir seviyede. ben nasıl cimbomdan vazgeçmiyorsam küme düşse dahi umrumda değilse o da öyle. genetik olarak benziyor ama tersi yönde tutmuş :)
Bu neymis boyle.ben okocha formama işeyip çöpe attım ve Gs li oldum

Fred de döner üstüne 8 de alırlar 6 da alırlar biz de öküzün trene baktığı gibi bakarız

bu maç fener için ölçüt değil. daha sene başındalar yükleme yapılmamış oyunculara . bu sene adam akıllı 8 numara sağ bek ve forvet almazsak fener ipi göğüsler. mou faktörü de var
ismail yüksek çok enerjik. bu adam bizde olmalıydı. irfan da tehlikeli. girer girmez de attırdı.
kalecileri kova o konuda rahatım . ama genel anlamda bizden daha kompakt oynadılar. okan ve yönetim umarım bunları görüyordur.

1000088318.gif

Geri
Üst Alt