ŞL 24/25 3. Ön Eleme Turu M:1 | Lille 2-1 Fenerbahçe | MS | 6 Ağustos

bu eskiden vardı demi.

ben yanlış hatırlamıyorum yani
Eskiden vardı. Sonra Uefa yayın gelirinin payını düşürüp uefa 10 yıllık takım puanına göre verilen para diye bir şey çıkarttı. Büyük bir kısmı ordan veriliyor paranın. Bu sezon lig sistemine geçildiği için o da değişmiş olabilir yenisini incelemedim.

Mourinho bir sekilde avantajli skoru alir

Oynattigi oyun turnuvalar icin uygun ama lig icin degil

Bunu zamanla herkes görecek zaten

Mourinho bir sekilde avantajli skoru alir

Oynattigi oyun turnuvalar icin uygun ama lig icin degil

Bunu zamanla herkes görecek zaten
Aslında inter dönemine kadar uygundu arda hatta vasat hatta kötü giden bir interle eldeki oyunculardan çok iyi verim alarak ucl aldı, çılgınca birseydi milito etoo ve sneijder bunlar dususteydi ve by kupayida çok iyi.hucum ederek değil çok iyi savunma yaparak kazandı bilenler hatırlar
Lakin sonrasında fatih hoca gibi günümüz futboluna ayak uyduramadi herseyi transferle çözmeye devasa paralar harcatan daha agresif her maç sistem değiştiren bir hoca haline geldi manu tottenham ve roma bu takımlar her dediğini yaptılar ama hepsinden kovuldu ve hepsinde geride devasa bir enkaz bıraktı
Evet mou çok büyük bir hoca ama roma döneminin kopyası gibi başladı herseye ,iq yoksunu fener taraftarı prime dönemindeki mou sanıyor.hala

Gündem değişir en azından. Sıkıldım, bunaldım

Bir önceki tur bu kadar gol yiyen takim Lille karsi yenilgiye mahkumdur

beraberlik girelim dedim ama bunlarda fred de yok. mert hakan falan oynar muht

Turkiyede Galatasaray haric herhangi bir takim fransiz takimlariyla mac yaparsa ELBETTE fransiz takimini destekleyecegim..

Bu yuzden ben Lille in kazanmasini isterim.

Fransa'da Zeki Çelik fırtınası! Burak Yılmaz ve Yusuf Yazıcı... - Son  Dakika Spor Haberleri

Geri
Üst Alt