Cemil Ayar
Sarı Üye
- 31 Temmuz 2024
- 342
- 246
- 63
Bu sene cumbus Lille maçı ile baslayacak

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
6-7 sezondur öyle bir şey yok. Sadece yayın geliri bölünüyor. O da 1-2 milyonlara düştüğü için büyük bir sayı değil.bunlarda gruplara kalırsa ayak bastı parası 2ye bölünecek demi
bu eskiden vardı demi.6-7 sezondur öyle bir şey yok. Sadece yayın geliri bölünüyor. O da 1-2 milyonlara düştüğü için büyük bir sayı değil.
Eskiden vardı. Sonra Uefa yayın gelirinin payını düşürüp uefa 10 yıllık takım puanına göre verilen para diye bir şey çıkarttı. Büyük bir kısmı ordan veriliyor paranın. Bu sezon lig sistemine geçildiği için o da değişmiş olabilir yenisini incelemedim.bu eskiden vardı demi.
ben yanlış hatırlamıyorum yani
Aslında inter dönemine kadar uygundu arda hatta vasat hatta kötü giden bir interle eldeki oyunculardan çok iyi verim alarak ucl aldı, çılgınca birseydi milito etoo ve sneijder bunlar dususteydi ve by kupayida çok iyi.hucum ederek değil çok iyi savunma yaparak kazandı bilenler hatırlarMourinho bir sekilde avantajli skoru alir
Oynattigi oyun turnuvalar icin uygun ama lig icin degil
Bunu zamanla herkes görecek zaten
Ok atılmışLille Başkanı Olivier Létang: "Fenerbahçe bizden güçlü ve eşleşmede favori taraf onlar."
Güzel
Erkencisin Ali Kemalim
hacklenmiş.fenerbahçeye başarılar