Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 21.302
- 22.484
- 1.698
Ozellikle davidin kaçırdığıLille'in pozisyonlari daha net
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ozellikle davidin kaçırdığıLille'in pozisyonlari daha net
bütün ermenistan lille'i desteklese yine fener'in elenmesini isterimErmeni bayraklari var tribünlerde, provokasyondan baska bisey degil. Fener icerde turu gecsin.
Tatilde misin renktaş.Okeye dönüyor.
evet bende bundan bahsedıyorumAçık konuşacağım Dzeko fiziksel olarak Icardi’den iyi. Icardi’ye laf etmiyorum artık ama şu mevzunun önüne geçmek lazım, bizdeki adamlar olması gerekenden daha gerideler fiziksel olarak.
icardi 38 yaşında muhtemelen 110 kg falan olurAçık konuşacağım Dzeko fiziksel olarak Icardi’den iyi. Icardi’ye laf etmiyorum artık ama şu mevzunun önüne geçmek lazım, bizdeki adamlar olması gerekenden daha gerideler fiziksel olarak.
güldürdünermeniler izlemeye gelmiş olabilir hocam
hakları yok mu
Morinyo böyle kullanırsa düşer, adamın özelliği sürekli ileride basmak atak yapmak iken geride tutuyor ataklarda bile, böyle devam eder umarım.Zhegrova bıraktığı yerden devam ediyor. Ferdi'nin değerini 10'a düşürdüler bugün.
ermenilerle aramız iyi suanErmeni bayraklari var tribünlerde, provokasyondan baska bisey degil. Fener icerde turu gecsin.
O senin görüsün, ben fenerin gecmesini isterim. 2 takim CL de görmek isterim.bütün ermenistan lille'i desteklese yine fener'in elenmesini isterim
Ordan gelmediler çok çünkümüldür'ün kanadından tek 1 atak yemediler sanır isem
kadıoğlunun orası otoban gibi
Fenerde Ermeni takımı birsey olmaz.Ermeni bayraklari var tribünlerde, provokasyondan baska bisey degil. Fener icerde turu gecsin.