ŞL 24/25 3. Ön Eleme Turu M:1 | Lille 2-1 Fenerbahçe | MS | 6 Ağustos

Agalar Lille bizim ligde şampiyon olur mu? Bence olur. Ki çoğu önemli oyuncusunu satmış olan bir takım şuan.

Yani Fransa liginin 4.sü olan ve önemli oyuncularından yoksun bir Lille bizim ligi süpürüyorsa oturup bi düşünelim derim!!!!!!!!

Neyse Fenerbahçe ŞL'ye kalsın isterdim. Kalmaması bizim zararımıza bence.

Edit: Kesin konuşmayalım elbette ama FB'nin buradan turu çevirmesi zor
Niye bizim zararimiza? Gitsin uefada ne bok yerse yesin

işte futbolda şansta önemli ,şans yanlarında olmasa muhtemelen sevgili mou bugun 4 1 gibi skorla dönecekti

Fb yorumcularıda baya eleştiriyorlar, tehlikenin farkındalar. Morinyo takımın ayarlarını bozmuş iyi olan yerleri de bozmuş böyle devam eder umarım aferin mohu.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Skor çok tatmin etmedi minimum 3 fark bekliyordum Lille hocasI şu geriden pas olayına çözüm bulmalı pres yapınca anında patlayan bir taktik keriz gibi gol yemeye gerek yok.

Tamamda sezon daha yeni basliyor, biz daha 1 mac yaptik neye gore bazilari daha iyi?

Son 2 seneye bakarsak hic biri Icardi'den onde olamaz bir defa. Tabi suan sakatligini yeni atlatmis ve bundan dolayi da ekstra kilolar varmis biriside tekrar guclenmesi icin bir sure beklemek gerekiyor.

Tadic'i yas ve orijinal pozisyonundan dolayi yazdim yoksa iki takimin formasyonlari da farkli.

Baris daha iyi bencede, Sanchez de hepsinden iyi ama o da daha yeni geldi tatilden artik hocanin da Hatay macindan itibaren banko oynatmasi gerekiyor.

Muslera Livakovic'ten daha iyi bir defa. Bizim kaleci sezonda 2-3 mac disinda oyle armutca gol yemiyor kolay kolay, 2-3 macta yapiyor sonra duzeliyor genelde.

Bir tek beklerde bariz gerideyiz cunku dogru duzgun bek oyunculari almiyoruz zaten.

Form durumu olarak yorumlarsak zaten bizde kimse dogru duzgun formda degil henuz. Olaya saf kaliteden yorumladim.
Oyuncu kalitesinde önde olabiliriz ama atletizmde Barış ve Sanchez dışında elimizde düzgün adam kalmadı. Torreira bile bozulmaya başladı. Fb'de daha çok böyle adam war.

Evet itiraf ediyorum son anlarfa totem yaptım. Maçı kapattım ve her zamanki gibi gol geldi. Bu arada Santos iyiymiş gerçekten.

MrCraZy · 7dk
#1.037
Yillik 10 Milyon alan bir TD degil Tazminatida 20milyondur Mesela...
+1

Hakan Pehlivan · 7dk
#1.037
Aziz haini yüzünden. Kalktı morinyo diye karıştırdı ortalığı yoksa ne güzel arapla devam edecektik, arap bundan 10 kat iyiyd

Lille az bi becerikli olsa 5-1 bitecek maçtı mourinho iso'nun işleyen çarkını fena bozmuş durumda buradan elenirler lille ağır mallık yapmazsa ligde de hakemler normal şekilde yönetirse puan kayıpları yapıp kaosa girme ihtimalleri yüksek fizik kapasite olarak şu anda bizden iyiler çünkü okan buruk tüm sezona yayacak şekilde yüklemeyi yapıyor sezon sonuna doğru biz diri kalırken bunlar çöküyor

Geri
Üst Alt