Cengiz Güneş
Büyük Kaptan
- 10 Temmuz 2011
- 25.531
- 20.747
- 2.738
acunun paralı kanalındamerak ettiğim bi sual
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
acunun paralı kanalındamerak ettiğim bi sual
iyi oynarsaGobekli Maximin copunu izleyelim bakalim
Oldu...ilk 11 imiz belli oldu mu?
3-5-2 çıkmış olabilir mi? Meunier- Ribeiro- Diakite üçlü defans, Santos- Andre- Gomes- Cabella Gudmundson, Haraldson- David gibi.Bu Lille'in elinde 1 tane sağ kanat var Edon Zhegrova onu da oynatmıyor. Sola kanat bek Gudmundson koymuş, sağa da sol kanat Haraldson. Meunier stoper. Bu ne lan.
Ekli dosyayı görüntüle 255796
Editleyecektim tam. Başka ihtimali yok bu dizilişle çıkmaz zaten. Ne bu diziliş böyle3-5-2 çıkmış olabilir mi? Meunier- Ribeiro- Diakite üçlü defans, Santos- Andre- Gomes- Cabella Gudmundson, Haraldson- David gibi.
maçkolik dizilişleri çoğu zaman yanlış yapıyor üstad maç başladıktan sonra düzeltiyolarEditleyecektim tam. Başka ihtimali yok bu dizilişle çıkmaz zaten. Ne bu diziliş böyle![]()
Herif kadroda yok benim scouting fena patladıNgal'ayel Mukau. Bu isme dikkat etmek lazım
Kosovalı Edon tam fb'yi şey edecek oyuncuydu. Yedekte olması yanlış.maçkolik dizilişleri çoğu zaman yanlış yapıyor üstad maç başladıktan sonra düzeltiyolar
Geçen sene kaç maça 3'lü çıkmışlar? Bu nasıl üslup bir de...Götünüzden element uydurmayın adamlar geçen seneki kadrolarıyla oynuyor zhehrova yedek ve stoperde tek değişiklik var