ŞL 24/25 3. Ön Eleme Turu M:1 | Lille 2-1 Fenerbahçe | MS | 6 Ağustos

Lile ilk yari baya pozisyon buldu ozellikle davids arka direkte nasil atamadi ilginc
Sag aciklari muthis hem savunma hem hucum yapiyor kalite kokuyor
Ikinci yari fener biraz risk alirsa gecisten rahat gol bulur lile
Mac 1-0 gittikce 2-0 olma ihtimali her dakika daha fazla artar

Santos’u 6.5 verip almadık büyük hata etmişiz.

Santos bizimle anılmış mıydı hiç?

Eğer fırsat varken almadıysak yazıklar olsun. Sağ beki falan geçtim renktaş direkt koy sağ açığa ya. Bu adamın ligde ezemeyeceği hiçbir bek oyuncusu yok. Al işte ligin en iyi sol beki Ferdi'yi kaç kere yatırdı.

Fener tarihin en kötü becereksiz başkanıyla karşı karşıya olabilir bu sene 3 sene daha seçilmesi kadar güzel bir şey yok.

İsmail yetersiz diyip Jesus getirdi onu gönderdi İsmail'i geri getirdi şimdi 2'sinden de daha kötü tercih olan Mourinho'yu getirdiler.

Hava olarak güzel hava katar ama balon gibidir şişir şişir en son fena patlar.

ya şu takımın topçuları kadar iğrenç oynayan başka bir takım görmüyorum. her pozisyonda çirkef, hakeme ve rakibe oynuyorlar.

nasıl ama avrupalı hakem çat çat çat gösteriyor sarı kartları değil miiii?

ulan bu ferdi denen vasat, türk liginde 20 maç falan 3 sarı kart sınırında oynadı :d

Santos bizimle anılmış mıydı hiç?

Eğer fırsat varken almadıysak yazıklar olsun. Sağ beki falan geçtim renktaş direkt koy sağ açığa ya. Bu adamın ligde ezemeyeceği hiçbir bek oyuncusu yok. Al işte ligin en iyi sol beki Ferdi'yi kaç kere yatırdı.
Boey’in geçen yaz gitme durumu varken adı yazılmıştı da gitmeyince almamıştık.

Bu arada ,mou yine saçma bir forvet kazığı sokmuş olacak bence çünkü nesyri bu takıma dzeko kadar katkı yapamaz
Bizde hoca sacmalamasa hırsız yönetime rağmen erden kalmış olsaydı bu sene 5.yildizi takarmisiz

Geri
Üst Alt