ŞL 24/25 3. Ön Eleme Turu M:2 | Fenerbahçe 1-1 Lille | MS | 13 Ağustos

bu ifbli yorumcuların hepsi movinyonun 3 forvetle oynamasına çok büyük hocalık diyolar :asd:
lilin tdsi cabellayla santosu çıkarmayıp sahruiyi erken oyuna alsa görürdük o 3 forveti

A sporda genç bir yorumcu süper analiz yapıyor maçla alakalı şimdiye kadar beğendim

Ben hiç fenerin turu geçecegine falan inanmiyorum yeter ki tanrı; ilahi adalet tecelli etti demesin.
Sike ile hak yiyen bir kulubun tanri nezninde affedilmemesi lazim. Butun kitaplarda boyle gorduk.
Yakup peygamber bile 50 - 60 yıl oglunu gorememis cunku tanri ders vermek istemisti.

Birde tanrinin zaman kavrami cok farkli bize 10 yil uzun gelir ama tanri icin 10 yil ne ki en az 60 yil bir imtihan gereklidir.

Tabi bu surec gecer bizde deriz ki elbette hukuken bir cezalandirma olmadı ama ilahi adalet tecelli etti deyip 2064 de bir avrupa macinda fenerbahcemizi omuz omuza destekleriz.
giphy.gif

Bu adam neyin peşinde kac gündür yalıyor Mourinho'yu. Geçen gün oyun olarak eleştirmem kupa gelmedikçe diyordu şimdi de bu.

Başlığı da yeni gördüm hahah. Rezilliğe bak elendi yerine yoluna avrupa liginde devam ediyor yazmışlar.

Geri
Üst Alt