ŞL 24/25 ÇF M:1 | PSG 3-1 Aston Villa | MS | 9 Nisan | TRT 1

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1741907609572.webp

1741907631259.webp
1741907637896.webp
1741907646923.webp

1741907650949.webp

2024-25 UEFA Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final 1. Maç
PSG - Aston Villa
Parc des Princes
9 Nisan 2025 Çarşamba
22:00

1744015979003.webp

sonucu merak ettigim bir versus .

bir tarafta luis enrique ,diger tarafta x psg hocasi unai emery .

bu eslesme de *takim olarak cl tecrubesi bazli psg agir taraf gozukse de , hocalar bakimindan iki hoca da bu kulvar da tecrubesi olmalari dolayli ,bold bir satranc izlememiz olasi . . .

diger taraf da - aston tarafinin - rovans'a turu tasimak icin emery nin taktik ve cl tecrubesine tutunacaklari , sadik kalacaklarini dusunuyorum .

olasi ilk macin skoru turu belirler mi yoruma acik . kanimca guzel bir tur eslesmesi izleyecegiz .taktik dokunuslarin bolca oldugu teknik adamlar versusu .

11lere dair net geliskenleri mac haftasi yapmak saglikli gibi . o haftaki form, oyuncular hazir mi vs baglaminda .

saygi ve selamlar .

PSG çok formda ama Aston Villa da tam bu dönemde formunun zirvesine çıktı

top %70 PSG'de olacak Emery mutlaka özel planı olacak baya zevkli 2 maç olur bu maçta 3-1 PSG diyorum

Normalde zor maçlarda asla tahminde bulunmam ama Psg şu an kupanın tek kulpunu çoktan tutmuş vaziyette.

Şampiyonlar Ligi Maçlar'ına bakınca bu Maç daha çok zevkli geçer gibi ama diğer Maçlar daha çok takip edilir :D

Bu turun galibi Fenerle oynuyordu galiba.

Luis Enrique ile Unai Emery’nin karşı karşıya geldiği son karşılaşma 2017 yılındaydı.

Barcelona 6-1 PSG

1744194391161.webp

PSG yılların acısını çıkartabilmek için finale gözünü dikmiştir. Lig1 şampiyonluğunun artık onlar için pek bir şey ifade ettiğini sanmıyorum.

Luis Enrique sonuç alır bu eşleşmeden.

o sene bu sene gibi

İnter ve Psg diğer çeyrek finalistlerden ayrılıyor.

bu 2 takım salt teknik direktör takımları

Psg umarım bu defa kupaya uzanır. Luis hojam hak ediyor

Aston Villa için yolun sonu gözüküyor PSG ağır favori

PSG XI: Donnarumma; Hakimi, Beraldo, Pacho, Mendes; Neves, Vitinha, Ruiz; Doué, Dembélé, Kvaratskhelia.

Aston Villa XI: Martinez; Cash, Konsa, Pau, Digne; Kamara, Tielemans; Rogers, McGinn, Ramsey; Rashford.

Kıran kırana bir maç olur. İki teknik adam da kamçıyı vurmuştur maç öncesinde.

Dunyanin en iyi tdsi hangisiymis görelim.

psg maçını izliyim dedim ama villa maçı fena kitledi barça maçına transit geçiş yaptım

Geri
Üst Alt