Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.917
- 59.436
- 3.423
Bu maçın neyi dramatik cnmLigi 90da yedikleri penaltiyla kaybettiler simdide dramatik bir cl finali
Dümdüz domalıorlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu maçın neyi dramatik cnmLigi 90da yedikleri penaltiyla kaybettiler simdide dramatik bir cl finali
Okan'i alirlarInzaghi gittiği an biter inter hoca da kalmadı zaten.Marotta akıllı adamsa zaten tutar , juve comolli getirmiş onlar da bittiler zaten inzaghi giderse milan ve napoliye yetişemez inter
10.olurlar o zamanOkan'i alirlar
80 + ahmet kutucuDoueyi simdi almaya kalksak kac para isterler
Muge anli mi girdi sahayaBu müge anlı kadar tipsiz birisi olamaz.
Hiç bir özelliğini göremedim ben de.bu çalhan denen herifin ne özelliği war da interde 11 başlıyo
Kutucusuz 70i kabul ederler o zaman.80 + ahmet kutucu
Enrique mi ovmustum yaw unuttum ama büyük hoca ciddenLiverpool orta sahası bile mücadele edemedi bunlarla. Zubimendi tıraş çıkmazsa bi tek Zubimendi Rice Ödegaard mücadele edebilir bu PSG orta sahasıynan. Öndeki üç oyuncunun akışkan bir şekilde sahayı gezmesi de mühim elbette. Tebrikler Enrique. Tebrikler @Sami Karakoç
mıymıntı topçu istemiyoruzHakanı begenemiyorum asla , bize gelse iş yapamaz gibi hissediyorum hep böleydi