ŞL 24/25 Final | PSG 5-0 Inter | MS | 31 Mayıs | TRT 1

Calhanoglu tarafi elbette

Senin?
Psg yi asla sevmedim, taraftari bir cok buyuk kulupten iyi laf yok.

Ama asla sevmedim. Hakan faktoru benim icin cok buyuk degil, guzel olur tabi ama genede yerli adam olmasina ragmen avrupada oynayarak buralara geldi yolu buraya dusmeden.

Inter safindayiz ama %45-55 gibi. Cok fazla onemsemiyorum.

İzleyeceğim son maç yeni sezona kadar tatil moduna geçelim geçmeden umarım bol gollü keyifli geçen bir maç izleriz

Inter,

Yılbaşında İtalya Süper kupasını kaybetti, sonra Milan'a İtalya kupasında elendi, geçen hafta ligi kaybetti,

bunu da kaybederlerse fecaat bir sezon olur.
Uçan kaçan Inter sezonu 4'te 0 ile bitirir.

İnter, Barça'nın savunma tecrübesizliği ve tam tabiri ile şansına gittiğini gol atarak eledi ama aynı tempoya sahip PSG'ye karşı bu sefer papazın pilav yemeyeceğini düşünüyorum. PSG çok rahat bir final galibiyeti alabilir.

Inter alsin kupayi, hakanin kupayi kaldirmasini cok isterim

Adamdir, hak etti!!!

ohaaaaa linkin parkkkkkkk
1748686447854.webp

italyanlar bir kupa da oldugunda -net konusmak- riskli .

inter'in son yillardaki istikrarli kollektif 352 oyunu tarafli tarafsiz her kesimi etkiiledi saygi gordu .
inzaghi bu baglam da ortaya guzel bir takim cikardi ,payi yadsinamaz bir gercek .

diger yandan, inter'in bu sezon tum kulvarlar da yalpalamasini onceki mesajlar da detayli ca vurgulamistim.
hatta sevgili @Onur Adıbelli 'le maci on izleme babinda yorumlarken kadro konusunda bir detayi kendisiyle paylasmistim . inter de 30+ ve 35+ isimlerin sayica fazla olusu bariz bold problem .
bu durum dar kadro ,sakatliklar ve yogun cetin mac trafigi (italya kupasi bariz kulfet oldu buradaki derbiler)
ister istemez fizik, fizik kon 'a net yansidi . bu durumu daha oncesinden sezonun ortalarinda sezip inter maclarin da ozellikle belirttigim oldu . ki , ligde de zorlaniyorlardi,, cl ozelinde barca dan once >bayern eslesmesin de elenmeleri icten bile degildi salt bu -yorgunluk- bazli durum dan dolayi .
inzahgi bu duruma care aradi, rotasyon tek alternatifti, yaptilar da, ancak bu durum ozellikle ligde puan kayiplarina ,nerdeyse > cl de bayern ve barca eslesmelerin de elenmelerine yol aciyordu......

velhasil , form donemi olarak gununde , fizik kon olarak hazir bir interin onunde- nazarimda prime(2023 mcity inter finali ) mcity durabilir - gorusum sabittir . bugun inter olur da sahada prime donem den esintiler bazli hazir bir goruntu sergilerse , oyun olarak da klasik kollektif oyunlarina sadik kalirlarsa , ibre kendilerinden yana .
bu arada, psg de final tecrubesi olmayan isim coklugu mevcut. italyan kaleci formda bir donemden geciyor. interi de iyi taniyor. kvarat da etken olabilir psg adina .

tum bunlar goreceli elbette .

bir sonraki mesajda 11lere dair bir yorum ekleyebilirim.

^hakan dolayli nacizane > inter alsin isterim . diger turlu , klasik ; > hak eden kazansin .

@Aras Şimşek , @Murat Durmaz , @Hayri Cund , , @Vasfi Vural , @Veli Baltacı

saygi ve selamlar.

Son düzenleme:
dembele gibi über yetenekli bir çocuğun her yerde balon diye anılmasına son verecek bir maç olur umarım

PSG XI (4-3-3): Donnarumma; Hakimi, Marquinhos, Pacho, Nuno Mendes; João Neves, Vitinha, Fabián Ruiz; Doué, Dembélé, Kvaratskhelia.

Inter Milan XI (3-5-2): Sommer; Pavard, Acerbi, Bastoni; Dumfries, Barella, Calhanoglu, Mkhitaryan, Di Marco; Martinez, Thuram.

Geri
Üst Alt