Ersin Kurt
10 Numara!
- 26 Temmuz 2009
- 13.689
- 2.154
- 1.948
Luıs Enrique &Luıs Campos effect
2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ekim ayında 35 bitiyor 36 oluyor.İlkay 34 yaşında. Mertens de geldiğinde 34 yaşındaydı katkısını gördün. İlkay sıradan bir topçu değil büyük bir topçu
İlkay da suan 34 yaşında hani Google'a baksan görürsün zatenHagi 35,Popescu 33,Taffarel 34.
İlkay’ın şu andaki halinden daha genç.
Üstelik 4 yıl Galatasaray’da oynamışlardı.
realiteye son mizaha hızFinalde 5 atmak ne yav bunlarla karşılassak nolur acaba
Sahada yürüyor artık..al ver yapıyorİlkay da suan 34 yaşında hani Google'a baksan görürsün zaten
Dediğin şekilde olmuyor o işler. Kadronda gençlere liderlik edecek takımı taşıyacak 3-4 tane tecrübeli yıldız oyuncu herzaman lazımdır çünkü sen psg gibi dünyanın en iyi genç yıldızlarını alamıyorsun bu lige gelmiyorlar. Bize gelen gençler düşük seviye oluyorlar zaten, onları yıldızların taşıdığı takımda geliştirmemiz gerekiyor önce. Yıldız tecrübeli oyuncular kalite ve akıl katar, gençler dinamizm katar. Doğru denge budur bizim içinEkim ayında 35 bitiyor 36 oluyor.
5 sene önce gelse olurdu.
Galatasaray emekli topçu sevdasından bir an önce kurtulması lazım.
Futbol genç işi.
Ben zaten gelmesine sıcak bakmıyorum sadece arkadaş 36 deyip yanlış bilgi verip duruyorSahada yürüyor artık..al ver yapıyor
Barca gönderdi.. City kesik attı..
Dermanu falan kalmamış mesut özil ne yaptıysa anca o kadar katkı verir..
Hadi onu geçtim.. sara.. lemina..toreria ortasahasından kimi keseceğiz ?
Lig falan değil artık avrupada başarılı olmalıyız bunda içi geçmiş emekli adamlarla değil kaliteli gençlerle olur
Bulursun ama beyinsiz olanını buluruzDoue barcola tarzı zenci kanat bulmaliyiz