SL 24/25 H:1 | Fenerbahçe 1-0 Adana Demirspor | MS | 10 Ağustos

Adana bu sene banko düşme adayım. Kalırlarsa o yalaka başkanlarına geçilecek torpil ile kalırlar ancak. Kadrolarında topçu yok desek yeridir.

Fener 5 tane falan atar, maç sonu halay falan çekerler. MHY denen onun bunun çocuğu Mourinho ile çiftetelli oynar falan.

Bu maçı izlemeye gerek yok.

fbnin ligdeki sözde rakiplerini desteklerken

İso olsa ilk yarıdan biterdi maç mou kilidi açmada sıkıntı yaşayabilir

21:45 ne ya hava 8 den sonra güzel oluyor artık.

Adana Demirspor'un kalecisi yok mecazi anlamda söylemiyorum harbi harbi yok isteyen girip baksın eldekilere kaleci demeye bin şahit ister.

umarım fb için en kötü şey olur. (kısa vadede kazanım gibi görünse de)

Adana Demirspor'un kalecisi yok mecazi anlamda söylemiyorum harbi harbi yok isteyen girip baksın eldekilere kaleci demeye bin şahit ister.
Gerçekten tokmuş adamların kalecisi herhalde 16-17 yaşında genç oynatırlar zira geçen sene oynattıkları kaleciyi oynatırlarsa Fb hücum etmese bile kazanır o kaleci kendi kalesine bile atabilir öyle bir kötü kaleciydi. ADS transfer tahtasını açmazsa ve kaleci almazsa geçmiş olsun.

Normalde kazanırlar derdim ama hafta içi Lille maçları var ve gerideler. Bu maç erken gol bulamazlarsa her şey olabilir. 1 hafta içinde büyük kaos olabilir. Özellikle krunic vb oynarsa ve elenirlerse orta sahaya bir 20 milyon Euro daha harcatır mourinho. Zaten ismailden memnun değilmiş.

Geri
Üst Alt