SL 24/25 H:1 | Fenerbahçe 1-0 Adana Demirspor | MS | 10 Ağustos

Ne kadar kotu olursa olsun tecrube yani 15 yasindaki bebeden iyidir
Sen oynat kotu oynarsa birsey demeyiz
O cocuk o atmosferde nasil topu tutsun
Allah askina bunun neyini savunuyorsunuz
Bize karsi oynamaz eminim
O maçta 2. yarı oyuna girmişti. Vedat'ın gerçekten tecrübe denecek bir hali yoktu bu bebeden iyi olma ihtimal var mı gerçekten emin değilim?

murat sancak tuttuğu takıma hem ligin başında 3 puan hediye etmek hem de avrupa kupası maçı öncesi moral vermek istemiş.

Şikeniz yerin dibine batsın. Adalet diye milleti uyutarak şike üstüne şike yapıp hakemlerin desteği ile ligte puanlar kazanıyorsunuz.

Murat Sancak'ın şovları patladı. 25 m Euro borç var tahtanın açılması için de 10 m Euro lazım

Vedat yerine bu genç kardeşimiz oynasın bir Adanalı olarak ben razıyım

15 yaşında kaleci mi olur? Bunların alt yapı dahil tüm takımlarında sadece 2 kaleci mi var? 18 19 yaşında hiç mi kalecileri yok? Bu resmen maç satmaktır başka birşey değil...

Bu maçın satılmadığına kimse beni inandıramaz aga... Bir tek adana nın puan alması lazım fenerden satılık olmadığını ispatlamaları için...

Yazık ulan bu çocuğa. Aklı varsa maç öncesi sakatlık numarası çeker çıkmazdı maça...

Şu Fener taraftarlığının saflığına hayranım ya. Her sezon yöneticileri ve medya tarafından uyutuluyorlar, sezon sonu hüsran oluyor ama yeni sezona aynı heyecan ve başarı inancıyla başlıyorlar. Sonuç yine hüsran.

İhtiyar Dzeko hat-trick yapacak
images

neyseki başlamadan yüklü girebildim

Geri
Üst Alt