SL 24/25 H:1 | Fenerbahçe 1-0 Adana Demirspor | MS | 10 Ağustos

Ismail, Jesus’un oyununu, iyi oyuncular ve bizim taktik ile harmanlayip, guzel baski kurup, goze hos gelen acik futbol oynuyordu. Ama Mou bu.. Bu futbolla ancak kisa turnuvalarda ve elemeli maclarda basarili olabilirsin. Kendisini biraz taniyorsak boyle oynamaya devam edecektir.

Bu sene cok rahat ipi gogusleyebiliriz. Yeter ki biz kazanalim ve su icerisini biraz sakinlestirelim. Cok moralim duzeldi bunlari gordukten sonra.

Dün takımı ve hocayı gömenler fb ve mouya baksın da elimizdekilere şükür etsin ligin en kötü iki takımından birini son dakikalarda tırnak yiyerek yenebildiler dünkü Hatay olsa puan alırdı mourinho futbolu bizim ligde iş yapmaz her zaman 1-0 a yatamazsın barasi biraz alta vursa 1-1 oluyordu geçen sezona göre daha kötü bir fb var biz gereken transferleri yapalım götürürüz yine

Dün takımı ve hocayı gömenler fb ve mouya baksın da elimizdekilere şükür etsin ligin en kötü iki takımından birini son dakikalarda tırnak yiyerek yenebildiler dünkü Hatay olsa puan alırdı mourinho futbolu bizim ligde iş yapmaz her zaman 1-0 a yatamazsın barasi biraz alta vursa 1-1 oluyordu geçen sezona göre daha kötü bir fb var biz gereken transferleri yapalım götürürüz yine
Bu kötü ADS nın 3-4 tane net şutu vardı. Şans ya da biraz beceri olsa bu maç en az berabere bitebilirdi. Ama yok biz çok kötüyüz herkesin gözünde. Fenerin şu oyununu övenler de var ki bizden daha önce açılmış sezonda... Neyse bakalım izleyip göreceğiz...

bizim maçı beğenmeyenler bu maç için ne düşünüyordur acaba?

fener tamam gol yemedi ama maalesef aşırı kısır bir maç oynadı. son pozisyonlarda yeselerdi 1-1 bitecekti.
biz sanches veya barışa, hakime kızıyoruz nasıl kaçırdın diye ama bunları öyle pozisyonları falan yoktu

fener'de 1 oyuncuyu gönderecek olsam ferdi yerine ismail'i tercih ederdim. uçarı kaçarı 1 gol 4 asist olan kız ismet'e göre top kapma becerisiyle bizim şabanlar liginde çok daha büyük fark yaratıyor ismail

ulan jose sanada para verip kağıttan metin okutacaklar bir günde göreceğiz.

ben hala anlamadım - baktım kimsede konuşmuyor. bu herif 2 sarı kart yedi gibi gördüm ben.

aras yardımcısı gördü diyorda - yayını geri alıp bakınca ilk yarıda kimin gördüğü yazılmadı maçta.

Ulan koca mourinhonun söyledigi seylere bak

Bu camia okadar asagilik bir olusum ki bunlara gelen bu seviyeye direk ayak uyduruyor kim olursa olsun

fenerbahce yok olsa Türkiye cok daha güzel ve daha huzurlu bir yer olurdu

Bu şer odakları resmen algı ve manipülasyon için yapı kurmuş karakteri bozuklar.

Geri
Üst Alt