- 18 Mayıs 2011
- 19.329
- 10.152
- 1.688
Evde durduk yerde gol sesleri yükseliyor. Ankaragücü attı bir tane daha...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O salak bjkli arkadasini takma bu kadartercihtir kanzi ben de itjk'den daha çok nefret ederim. bunlar 20 sene şampiyon olmasın fener'le 10-10 bölüşmeyi tercih ederim.
Emre kovuldu mu devam mıEvde durduk yerde gol sesleri yükseliyor. Ankaragücü attı bir tane daha...
2-0'dan önce de Samsun oynuyordu.samsun gene en azından oyunu baya yıktı 2-0'dan sonra
Bilmiyorum ki gitmiştir o. Başkan falan da ayrılmıştı hiç takip etmiyorum...Emre kovuldu mu devam mı
Aga evde oturduğumuz yerde posamız çıkıyor bu sıcaklarda o yaştaki oyuncuların performansı etkileniyordur muhakkak...Immobile çok sevdiğim oyuncu hatta neden kupaya çağrılmadi demiştim ama gerçekten posası çıkmış
Hekimoğlu bu immobileden daha çok hakediyor formayı.Rafa çıkarip emirhan topcu almak nedir yav
Bu maç için söylemedim aslında bizim mactada beğenmedim yine 15 gol atar bizim ligte fenerde ki arapta mesela 15 atar en çok ama 20.milyon soktularAga evde oturduğumuz yerde posamız çıkıyor bu sıcaklarda o yaştaki oyuncuların performansı etkileniyordur muhakkak...