SL 24/25 H:1 | Samsunspor 0-2 Beşiktaş | MS | 11 Ağustos

fener'in bu sene ya şl ya süper lig işini halletmesi lazım. sınırsız kaynak olduğu için bizim 2 senede sıfırlayacağımız sezonları sürekli kadroyu güçlendirerek tekrarlıyo herifler. biz olamazsak fener olsun şampiyon o düğüm kopsun. biz olacaksak en azından şl'ye kalsınlar o taraftan rahatlasınlar. kaybettikçe hem daha saldırgan hem de daha eli açık oluyolar.

beşiktaş'a yağmurlu havada 1 bardak su bile fazla.
Hacı bjk ve fb arasından her türlü jkyi tercih ederim. Mesela 10 senede 6 jk, 4 biz şampiyonluğunu; 6 biz, 3 jk, 1 fbye tercih ederim. Bu itler olmasın da kim olursa olsun

Üzgünüm ama bu takım umutsuz vaka.
Geçen sene oynadığı için tescil ettirebildikleri bir herifi bile almadılar bizde kadroya bile alınmıyor ne yapıyor bilmiyoruz.
O derece rezil bir zihniyet yönetiyor bunları.
2dönem mi 3 dönem mi ne yasak var en iyi ihtimalle bu sene bir adam dahi ekleme şansları yok.
Ha ekleseler nasıl oluyor dersen afedersin bir bok değişmiyor. O kadar vizyonsuz bir yönetim kurulu var ki.
Seneye kulübü önce düşürür sonra da 10 milyon euroya falan satar.

Beklentim 4-5-6 hatta 7 gol yemeleri üzerine

Hacı bjk ve fb arasından her türlü jkyi tercih ederim. Mesela 10 senede 6 jk, 4 biz şampiyonluğunu; 6 biz, 3 jk, 1 fbye tercih ederim. Bu itler olmasın da kim olursa olsun
tercihtir kanzi ben de itjk'den daha çok nefret ederim. bunlar 20 sene şampiyon olmasın fener'le 10-10 bölüşmeyi tercih ederim.

tercihtir kanzi ben de itjk'den daha çok nefret ederim. bunlar 20 sene şampiyon olmasın fener'le 10-10 bölüşmeyi tercih ederim.
İkisi de aynı bok ya ikisinden de aynı şekilde nefret ediyorum. Birisi düşüyor diğeri başlıyor tek nefretleri de biziz

İkisi de aynı bok ya ikisinden de aynı şekilde nefret ediyorum. Birisi düşüyor diğeri başlıyor tek nefretleri de biziz

fener bizim başarılara dayanamıyo, beşiktaş varlığımıza. zaten fener bunlara parayı verse de beşiktaş kendine benzetti. eskiden de biz fener'den şampiyonluk alırdık da son 2'sindeki kadar kudurmazlardı. beşiktaş'a döndüler, onların hala 90'ların acısını çıkaramaması gibi fener de 20 yıl bu zamanları hatırlayıp kudurur. ikisinin de köküne kibrit suyu tabi de beşiktaş'ın ülke futbolunda azalarak bitmesi beni bambaşka mutlu eder.

bize karşı buldukları alanları samsunda bulsmacayacakları için maç 1-1 biter

Geri
Üst Alt