SL 24/25 H:1 | Samsunspor 0-2 Beşiktaş | MS | 11 Ağustos

İns. Okanim

1 haftadir kendilerini barca ilan ettiler akoduklarim

ne yazık ki sezonu kaybetti jk o maçla
sanki birşey oynadılar :)
tamamen nelson ve okanın hatası

ama iyimi kötümü bilmiyorum

çünki terörist fbye karşı bjkninde olması iyi olurdu

dün biraz baktım kendileride umutlu diye osterwolde kırmızısına baya ses çıkarmışlar

Maçın skorunu tahmin edemem ama küçük şikecilerin de bizim maça gönderme yapacağından eminim.

Bjkye çok yüklenme var en fazla berabere biter

Koçun salıncağında ki iki takımın mücadelesini Samsunspor kazansın küçük jk küçük kalsın

Bjk, biz ve FB'ye göre daha zor bir rakiple başlıyor. En hazır görünen takım gibi şu anda.

Ligin en iyi takımı ilk yarıdan fişi çeker.

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ne yazık ki sezonu kaybetti jk o maçla
sanki birşey oynadılar :)
tamamen nelson ve okanın hatası

ama iyimi kötümü bilmiyorum

çünki terörist fbye karşı bjkninde olması iyi olurdu

dün biraz baktım kendileride umutlu diye osterwolde kırmızısına baya ses çıkarmışlar
bu sene fikstürü de incelersen, bjk'yi stepne yapmışlar açık şekilde. holdingin takımı saçmalar da yarış dışı kalırsa, yarışta bir bjk olacaktır şüphesiz. ancak fb'in olası bir şampiyonluk ihtimalinde, holding salıncağın ipini kesecektir.

toplanalım yavaştan

stepne salıncakçıların kollanacağı maçı izleyelim bakalım.

Samsunspor XI | Okan, Bola, Rick, Satka, Zeki, Bennasser, Ntcham, Kingsley, Holse, Muja, Marius

Beşiktaş XI | Mert, Masuaku, Colley, Paulista, Svensson, Al Musrati, Gedson, Semih, Rafa Silva, Rashica, Immobile

Samsunspor XI | Okan, Bola, Rick, Satka, Zeki, Bennasser, Ntcham, Kingsley, Holse, Muja, Marius

Beşiktaş XI | Mert, Masuaku, Colley, Paulista, Svensson, Al Musrati, Gedson, Semih, Rafa Silva, Rashica, Immobile
Şu kadrodan nasıl 5 yiyip gol atamayiz lan biz. Bunları ezmedikce içim sogumaz

Saate bak sanki cl maçı ya. Neyse Bjk’nin nasıl g.t olduğunu görmek için izleyeceğim

Geri
Üst Alt