Mahmut Aslan
Tecrübeli Üye
- 16 Ocak 2019
- 5.389
- 4.116
- 673
Teknik özellikleri ne kadar zayıf olsa da korkunç bir kondisyon var herifteTjk dan isteyecegim adam net gedson olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Teknik özellikleri ne kadar zayıf olsa da korkunç bir kondisyon var herifteTjk dan isteyecegim adam net gedson olur
Bu sene sampiyon olalim net toplu kus ölümü olur, hic görülmemis kadar kafayi yerlerBjk bu sene yarışa dahil olur
Stoper ve ortasahayi hallettiler yaKanatlar çok sıkıntı duruyor reis. 2 kanat+ 1 stoper+1 orta saha+ 1 sağ bek almaları lazım. Yoğun tempoda dağılma ihtimalleri yüksek şu an
Her pozisyonda iyiler maalesefHangi seviye olarak iyi gözüküyorlar mesela.
Ndour'u bilmiyorum yeni aldılar o zaman ama Emirhan Colley falan as kadroda fark yaratacak adamlar değillerStoper ve ortasahayi hallettiler ya
Emirhan ve Ndour' ile.
Emirhan iyi bence. Abdülkerime benzetiyorum. Biz almaliydik.Ndour'u bilmiyorum yeni aldılar o zaman ama Emirhan Colley falan as kadroda fark yaratacak adamlar değiller
Ndour büyük ihtimalle çöptür psg iyi gençlerini hep büyük liglere kiralıyor normaldeİmmobile
Semih Rafa Rashica
Gedson Ndour'
Masuaku Emirhan Paulista X
Mert
Bir kanat + sağ bek eksiklikleri var. Can Keles yerine Oğuzu almayarak hata ettiler
Dostum her saniye atak yiyorlar nasıl her pozisyonda iyiler yaHer pozisyonda iyiler maalesef