SL 24/25 H:1 | Samsunspor 0-2 Beşiktaş | MS | 11 Ağustos

gedson-rafa-immobile filan bizde hepsinin 1 gömlek üstü var o çok önemli değil de aradaki bek farkı abuk gerçekten. jelert gelince biraz daha dengelenir de bi köhn'e bakıyorum bi masuaku'ya, zeki yavru'yla bile daha dengeli duruyolar.

gedson-rafa-immobile filan bizde hepsinin 1 gömlek üstü var o çok önemli değil de aradaki bek farkı abuk gerçekten. jelert gelince biraz daha dengelenir de bi köhn'e bakıyorum bi masuaku'ya, zeki yavru'yla bile daha dengeli duruyolar.
Tactan gol yediren cam bacak saracchiyi bile ozledim

Şampiyonluk sağlam defans hattından geçer bunların defansı paulista hariç 46 puan yedikleri aynı defans ona göre düşünmek gerek hatta bir iki maçı kazanmaları kötü de olmaz iyiyiz deyip transfer yapmayabilirler zaten paraları yok olanı da rafa ve immobileye verdiler

Samsun kume filan dusmez gayet iyi takim
Bir buyuk takimin bir devrede anadoluda bu kadar ezildigi az mac izledim
Bizim alanya maci ikinci devresi vardi 1-0 biten
Fenerin Hatay deplasmani vardi boupendzali
Bu macta o kategoride samsun herseyi yapti
Aldi oynadi bindirdi sut atti gol atti
Olmadimi olmuyor besiktas 2 sut 2 gol

Samsun 2-1 yapsin yenilmez maci kazanabilir bile

Bu gedsonu almayan Burak Elmas beye ne demeli

YAL-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tactan gol yediren cam bacak saracchiyi bile ozledim

o en azından hücum yapıyodu yav, oyunu filan açıyodu. bu masuaku da fizik avantajı harici ona denk. savunması bok gibi herifin, geçen yıl bi maçta 5 saniye filan mavi ekran verip boş kaleye yedirdiği gol vardı hatta mert'in sektirmesinde. komik bi savunmacı ama en azından oyunun bi tarafını iyi yapıyo. svensson da savunmada iyi. bizde bi tarafta köhn, diğer tarafta dubua. felaket seçimler.

Bir anektod daha su maci su devreyi biz oynasak sovmeyen kalmazdi herkes tjk yi yaliyor

Bakin bu forumun %30 filani gizli besiktasli
eminim ama ispatlayamam

Şampiyonluk sağlam defans hattından geçer bunların defansı paulista hariç 46 puan yedikleri aynı defans ona göre düşünmek gerek hatta bir iki maçı kazanmaları kötü de olmaz iyiyiz deyip transfer yapmayabilirler zaten paraları yok olanı da rafa ve immobileye verdiler

savunma işini oyuncu bazlı düşünmek bence yersiz. Öyle bir hoca gelir öyle bir top oynatır ki samet akaydın maldini gözükür. Savunma kollektif bir iş, colley masuaku falan da öyle çöp değil zaten

Neye göre Samsun küme düser diyorsunuz

Anadolu takimi icin gayet iyi oynuyorlar, Alman hocalari dinamik bir takim kurmus

Hatay ve Adana‘dan cok daha iyi gözüktüler mesela

Necatiye kızıyordum kendimce geçen senelerde Cihangir ve Kuzuyu görünce özür diliyorum affet bizi Necati abi

Geri
Üst Alt