Mahmut Aslan
Tecrübeli Üye
- 16 Ocak 2019
- 5.385
- 4.116
- 673
Orta yaparken kalçası yerinden çıkıyordu belki ama olsun yine de isabetli oluyorduTactan gol yediren cam bacak saracchiyi bile ozledim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Orta yaparken kalçası yerinden çıkıyordu belki ama olsun yine de isabetli oluyorduTactan gol yediren cam bacak saracchiyi bile ozledim
Saracchi son yıllarda gelen ve en iyi performansı veren sol bek oyuncumuz herhalde. Sakatlık problemi olmasa iyi oyuncuydu.Tactan gol yediren cam bacak saracchiyi bile ozledim
Torreira aldik 2 adet şampiyonluk gördü.Bu gedsonu almayan Burak Elmas beye ne demeli
YAL-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bana kiziyon muNecatiye kızıyordum kendimce geçen senelerde Cihangir ve Kuzuyu görünce özür diliyorum affet bizi Necati abi
değil hocamBizden iyiler demek suc mu samicim
Adamlar topa sahip olamiyorlar ve 2 ataktan 2 gol cikariyorlar. Bu takimin nesi ovulsun?Bizden iyiler demek suc mu samicim
sempatik gelmeye başladınBana kiziyon mu
Rafa dışında her bölgede ya bizim ya fbnin gerisindeler.rafa silva'dan iyi futbolcumuz falan yok bence, biraz objektiflikten uzak gördüm sizi
@Cihangir Göktaş skora gore konusuyor, renktas.Istatistiklere bakin
Samsun 12 kez rakip ceza sahasina girmis
%53 topla oynamis 8 sut atmis 4 isabetli
4 korner atmis
Besiktas 5 sut 2 isabet 2 gol
biri duran top devami stoperden
rakip ceza sahasina 4 kez giren buyuk takimmi olur bugun sansli gunlerindeler
Bilmiyorum herkes maci izlemeden skora goremi konusuyor ama samsun baya baya ezdo besiktasi
3. bölgede sapıtıyoruzKabul edelim biz sistemsiz oynuyoruz.Ne oynadığımız belli değil geçiş oyunumuz yok.Organize atak yok.Kontra desen yok.Yok yani kabul edelim.
Rafa dışında her bölgede ya bizim ya fbnin gerisindeler.
Fb ile cebelleşecek seviyede görmedim jkyi. Keşke dediğin gibi iyi olsalar.
Ben torreira - gedson ikilisini demek istedimTorreira aldik 2 adet şampiyonluk gördü.
içeride daha zayıf rakiple oynayan fb ile deplasmanda oynayan takımı kıyaslamak bence doğru değil. Sorinho öne geçince vitesi boşa alacak belli ki sezon boyu, çoğu deplasmanda beraberlik golünü yemek suretiyle bu taktiği suya düşecektir.
Bizde gecen sene ayni samsuna 15 dakikada 2-0 yapmistik hemde rakip yari sahaya yikarak bu oyun les bir oyun besiktasi asla ileri goturmez@Cihangir Göktaş skora gore konusuyor, renktas.